Bişey Hectopat Katılım 31 Ocak 2014 Mesajlar 69 14 Ağustos 2014 #31 Silinen üye dedi: Ya bende de aynı sorun var. Montajı doğru yaptığıma eminim. Blizzard T2 Mini var ve 70 dereceye çıkıyor özellikle Battlefield Multiplayer oyununda. Genişletmek için tıkla... Senin ısı değerlerin iyi hoş bence 85 sabit 150 liralık soğutucuyla.
Silinen üye dedi: Ya bende de aynı sorun var. Montajı doğru yaptığıma eminim. Blizzard T2 Mini var ve 70 dereceye çıkıyor özellikle Battlefield Multiplayer oyununda. Genişletmek için tıkla... Senin ısı değerlerin iyi hoş bence 85 sabit 150 liralık soğutucuyla.
O OceanWave Ziyaretçi 14 Ağustos 2014 #32 İşte o nasıl oluyor anlamış değilim. Şanslıyım o zaman çok para vermedim.
Bişey Hectopat Katılım 31 Ocak 2014 Mesajlar 69 14 Ağustos 2014 #33 Silinen üye dedi: İşte o nasıl oluyor anlamış değilim. Şanslıyım o zaman çok para vermedim. Genişletmek için tıkla... Var bir sıkıntı ama senin işlemci OC li galiba ?
Silinen üye dedi: İşte o nasıl oluyor anlamış değilim. Şanslıyım o zaman çok para vermedim. Genişletmek için tıkla... Var bir sıkıntı ama senin işlemci OC li galiba ?