Seidon 120v Plus ve FX 6350

Hayır. Bozukluk falan olduğunu sanmıyorum. Arkadaş benle aynı değerleri almış. Normal değerler. Problem yok yani. Güle güle kullan. Zaten havalar sıcak. Kışın daha iyi sonuçlar görürsün. :D

85 Derece ve normal ? Ben 412s ile 65 derece görüyorum en fazla. Bu ise bir sıvı soğutma biraz daha performanslı olması gerekirken değerler yüksek.

Arkadaş madem stock soğutucu ile arasında bu kadar az fark var, adam neden gidip 150 tl versin soğutucuya. 50 TL'ye Blizzard alırım onu alacağıma en azından kötü soğutsa bile ucuz olduğundan derim. Bence normal sıcaklıklar filan değil, ya siz birşeyi yanlış yağtınız yada geri verip o paraya adam gibi bir hava soğutma alın.

150 lira verip sıvı soğutma alacağın ve stok fandan hiç bir farkı olmayacak, 85 dereceleri görecek. Kardeş at çöpe gitsin öyle kullanacaksan. Ben stok fanı 40 derece ve üstü için tam hıza ayarladım. Buna rağmen 55 geçmiyor.

Soğutucuna bi fan daha ekle. Güzel bir ayar yap. 40 dereceden itibaren fanlar tam hızda dönsün.

Arkadaş madem stock soğutucu ile arasında bu kadar az fark var, adam neden gidip 150 tl versin soğutucuya. 50 TL'ye Blizzard alırım onu alacağıma en azından kötü soğutsa bile ucuz olduğundan derim. Bence normal sıcaklıklar filan değil, ya siz birşeyi yanlış yağtınız yada geri verip o paraya adam gibi bir hava soğutma alın.
Montajı yetkililer yaptı. Neresinde yanlış olabilir ?
150 lira verip sıvı soğutma alacağın ve stok fandan hiç bir farkı olmayacak, 85 dereceleri görecek. Kardeş at çöpe gitsin öyle kullanacaksan. Ben stok fanı 40 derece ve üstü için tam hıza ayarladım. Buna rağmen 55 geçmiyor.

Soğutucuna bi fan daha ekle. Güzel bir ayar yap. 40 dereceden itibaren fanlar tam hızda dönsün.
Sizin işlemciniz ne ? Ayrıca 2400 Rpm sabit.
72 derece hiç normal değil.
72 derece olsa güzel 80 derece yük altında.

Demek oluyor'ki fazla randıman vermiyor. Ama soğutucunun bozuk olma ihtimalide olabilir. Nerden aldınız ?
Vatandan aldım montajı da yetkililer yaptı.

Ya bende de aynı sorun var. Montajı doğru yaptığıma eminim. Blizzard T2 Mini var ve 70 dereceye çıkıyor özellikle Battlefield Multiplayer oyununda.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı