AlperenTY Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 63 Daha fazla Sistem Özellikleri rx570 AMD Ryzen 5 1600 16GB RAM Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #1 Yeni aldığım fareye tavşan kanı şekerli çay döktüm çalışmıyor. Yardımcı olabilecek var mı?
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.587 Çözümler 134 9 Kasım 2023 #11 @AlperenTY Farenin üstüne şekerli çayı döktükten sonra kurulamadan etmeden kullanmaya çalıştıysanız muhtemelen öbür tarafa geçmiştir. Artı 0 Eksi
@AlperenTY Farenin üstüne şekerli çayı döktükten sonra kurulamadan etmeden kullanmaya çalıştıysanız muhtemelen öbür tarafa geçmiştir.
KS KS AlperenTY Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 63 Daha fazla Sistem Özellikleri rx570 AMD Ryzen 5 1600 16GB RAM Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #12 Paper.C dedi: Farenin modeli nedir? Genişletmek için tıkla... SteelSeries Prime. Wlixe dedi: Döküldükten sonra fareyi kullandın mı? Bu tür durumlarda direkt farenin çıkarılması gerekir. Genişletmek için tıkla... Kullandım Artı 0 Eksi
Paper.C dedi: Farenin modeli nedir? Genişletmek için tıkla... SteelSeries Prime. Wlixe dedi: Döküldükten sonra fareyi kullandın mı? Bu tür durumlarda direkt farenin çıkarılması gerekir. Genişletmek için tıkla... Kullandım