AdemBeyyy Hectopat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 552 Çözümler 4 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 5 7600 MSİ RTX 4060 MSİ A620M-E Kingston Beast 16GB 1x Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Kasım 2024 #1 1 ay boyunca şeker tüketmeden bir diyet yapacağım. Yemeklerin yanında içecek pek bir şey kalmıyor sade. Soda dışında ne önerebilirsiniz?
1 ay boyunca şeker tüketmeden bir diyet yapacağım. Yemeklerin yanında içecek pek bir şey kalmıyor sade. Soda dışında ne önerebilirsiniz?
Ramazan Eymen Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 479 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri MSI RTX 4060 Ventus 2X Black 8G Ryzen 5 5600x Msi A520M A-PRO Lexar 16gb ram Crucial 1Tb Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Kasım 2024 #2 AdemBeyyy dedi: 1 ay boyunca şeker tüketmeden bir diyet yapacağım. Yemeklerin yanında içecek pek bir şey kalmıyor sade. Soda dışında ne önerebilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Uludağ şekersiz limonata aklıma bu geldi
AdemBeyyy dedi: 1 ay boyunca şeker tüketmeden bir diyet yapacağım. Yemeklerin yanında içecek pek bir şey kalmıyor sade. Soda dışında ne önerebilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Uludağ şekersiz limonata aklıma bu geldi
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.263 Çözümler 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 7 Kasım 2024 #3 AdemBeyyy dedi: 1 ay boyunca şeker tüketmeden bir diyet yapacağım. Yemeklerin yanında içecek pek bir şey kalmıyor sade. Soda dışında ne önerebilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Su, soda, ayran, kefir, şalgam. Ama orjinalde, yemek ile bir şey içmen gerekmemeli zaten ana problem bu.
AdemBeyyy dedi: 1 ay boyunca şeker tüketmeden bir diyet yapacağım. Yemeklerin yanında içecek pek bir şey kalmıyor sade. Soda dışında ne önerebilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Su, soda, ayran, kefir, şalgam. Ama orjinalde, yemek ile bir şey içmen gerekmemeli zaten ana problem bu.
NIKOTIN9 Hectopat Katılım 27 Ekim 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #4 Kolacıysan arada zero felanda tüketebilirsin. Diyet yaparken aşırıya kaçıp sıkılma.
YKKE ahmet yesevi Femtopat Katılım 4 Kasım 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #5 Bence boza içebilirsin yemeklerin yanında güzel oluyor ben bazen tüketiyorum.
Doğukan Kerem Yılmaz Decapat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 385 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #6 YKKE ahmet yesevi dedi: Bence boza içebilirsin yemeklerin yanında güzel oluyor ben bazen tüketiyorum. Genişletmek için tıkla... Tarçın da dökelim mi hocam içerken?
YKKE ahmet yesevi dedi: Bence boza içebilirsin yemeklerin yanında güzel oluyor ben bazen tüketiyorum. Genişletmek için tıkla... Tarçın da dökelim mi hocam içerken?
M mertkrdmr Centipat Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #7 Zero falan demişler limonata demişler kafayı yersin şeker yok tatlandırıcı var onlarda da sadece su ayran şalgam sade soda kardeşim başka şansın yokk.
Zero falan demişler limonata demişler kafayı yersin şeker yok tatlandırıcı var onlarda da sadece su ayran şalgam sade soda kardeşim başka şansın yokk.
YKKE ahmet yesevi Femtopat Katılım 4 Kasım 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #8 Doğukan Kerem Yılmaz dedi: Tarçın da dökelim mi hocam içerken? Genişletmek için tıkla... Hocam salep mi içiyoruz abartmayalım o kadar da ki bazen ben saleple de yemek tüketiyorum ama boza kadar sık değil.
Doğukan Kerem Yılmaz dedi: Tarçın da dökelim mi hocam içerken? Genişletmek için tıkla... Hocam salep mi içiyoruz abartmayalım o kadar da ki bazen ben saleple de yemek tüketiyorum ama boza kadar sık değil.
AdemBeyyy Hectopat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 552 Çözümler 4 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 5 7600 MSİ RTX 4060 MSİ A620M-E Kingston Beast 16GB 1x Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Kasım 2024 #9 YKKE ahmet yesevi dedi: Bence boza içebilirsin yemeklerin yanında güzel oluyor ben bazen tüketiyorum. Genişletmek için tıkla... Pek bana hitap etmiyor
YKKE ahmet yesevi dedi: Bence boza içebilirsin yemeklerin yanında güzel oluyor ben bazen tüketiyorum. Genişletmek için tıkla... Pek bana hitap etmiyor
YKKE ahmet yesevi Femtopat Katılım 4 Kasım 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #10 AdemBeyyy dedi: Pek bana hitap etmiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman şeyde içebilirsin kımız o da güzel oluyor belki onu seversin.
AdemBeyyy dedi: Pek bana hitap etmiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman şeyde içebilirsin kımız o da güzel oluyor belki onu seversin.