Sekiro 150 TL ye değer mi?

Değer, olayı çözdükten sonra çok eğlenceli.

EasterGamers'dan izlenilmez bir oyun.

Sanırım bu bit olayı yüzünden böyle bir tepki vermiş.
Pek ondan değil benim ki çok yapmacık birisi zihinsel engelli gibi kendi kendine konuşup triplere giriyor sanki o karaktermiş gibi hareketler yapıyor izlemiyorum zaten karşıma çıkınca eleştiriyorum ve oyunları önceden izlediğine eminim nokta atışı tahmin yapıyor her oyun için.

150 TL'ye almadığın ve oynamadığın bir çok indirimdeki oyunları oynamak mı yoksa sadece 1 oyunu oynamak mı, karar senin.

150 TL'ye almadığın ve oynamadığın birçok indirimdeki oyunları oynamak mı yoksa sadece 1 oyunu oynamak mı, karar senin.

İndirimde aldığın o kadar büyük yapım olmayan çok oyun oynamak mı yoksa 1 tane oyun alıp kaliteli bir zaman geçirmek mi?

Metro Exodus, Batman serisi ve daha diğer oyunlar kalitesiz değiller hocam. Fiyatı eski oyun oldukları için gayet de yerde ve Sekiro'yu 3 defa oynayıp bitirmiş biri olarak bunu söylüyorum, yaklaşık 30-40 yada 70-80 saati bir oyuna gömmek mi yoksa 150+ saat üstü bir çok farklı deneyim içeren oyuna zaman mı harcamak, kişinin kendi tercihine kalmış. 1 tane oyun indirimde değil sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…