Sizce Sekiro 2'nin çıkması muhtemel mi? FromSoftware'ın yeni oyunu sizce ne olur?
Önümüzdeki ilk 5 yıl içinde çıkmaz bence ama illaki bir planları vardır bununla ilgili. Bana kalırsa bundan sonraki oyunun ne olacağı hiç belli olmaz ama bir Bloodborne 2 beklerdim.Sizce Sekiro 2'nin çıkması muhtemel mi? FromSoftware'ın yeni oyunu sizce ne olur?
Ben Elden Ring 2 demedim zaten Sekiro 2 gelir mi diye sordum.Elden ring oyun tarihinin en iyi oyunlarından olsa da elden ring 2 gibi bir oyun görmek isteyen sayısı çok az.
Elden ring 2 gelir mi dediniz demedim zaten. Genel kanı dark souls mantığının artık sıktığı yönünde. Sekiro tarzı savaş mekaniklerine sahip oyunun gelme ihtimali daha fazla dedim ama anlayamamışsınızBen Elden Ring 2 demedim zaten Sekiro 2 gelir mi diye sordum.
Sizin düşüncenizi sormuştum ama neyse. Sen bir ara bakayım ne diyorlarmış.Yarın from software'i arar sorarım. Sekiro 2 yapıyor musunuz kanka diye
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.