Sekiro: Shadows Die Twice alınır mı?

Savuşturma demek istedim kusura bakma.

Savuşturmada basılı tutarsan başarılı olmaz iyi kötü bir savunma yapar. Tek tek zamanında basarak başarılı bir savuşturma yapman lazım. Üstte bar var o dolacak senin her başarılı savuşturmanda dolduğunda ise düşmanı tekte keseceksin.

Daha önceden Bloodborne bitirmiş ve sevmiş biri olarak Sekiro: Shadows die twice almayı düşünüyorum. Oyunun her şeyi çok güzel bunu biliyoruz fakat, zorluk kısmında çok zor diyorlar ve o yüzden çekiniyorum. Bir tavsiyeniz var mı?
Hocam Bllodborne oynadıysanız Sekiro size zor gelse bile türe alıştığınız için yarı yolda bırakmazsınız, bence alın. Fiyatı bedava gibi bir şey zaten.

Daha önceden Bloodborne bitirmiş ve sevmiş biri olarak Sekiro: Shadows die twice almayı düşünüyorum. Oyunun her şeyi çok güzel bunu biliyoruz fakat, zorluk kısmında çok zor diyorlar ve o yüzden çekiniyorum. Bir tavsiyeniz var mı?

Hocam Bloodborne bitirdiyseniz belki biraz zorlanırsınız ama zamanla, parry yapmaya alıştıkça ve bossları öğrendikçe alışırsınz.

O kadar abartılı zorluğu yok bana göre. Bosslarda sadece genchiro ve isshin sword saint zorladı, genel olarak çok zorladığını söyleyemem beni.
Souls türü bana uzak biraz. Ogre deli etti hele. Diğer kısımları kolay. Ama bazı bosslar sinir bozucu. Her bossa farklı taktik gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı