Sekiro 30 dolara alınır mı?

sure1

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSİ4060 RYZEN5 5600G
İyi sosyaller. Şu anda Steam'de indirimde Sekiro %50 indirimde bu da 1270,67 lira anlamına geliyor, bu fiyata alınır mı? Pahalı yani değer mi istiyordum almayı oynamayı fiyatından dolayı almıyordum hep düşük indirimlere giriyordu şimdi yarı yarıya indirime girince düşünesim geldi sizce nasıl oyun alınır mı bu fiyata değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sekiro yıllardır hep 30 dolara düşer. Ben de tereddüt ettim ama Sekiro gameplay anlamında en iyi oyundur bence. Eğer zorluk seviyorsan ve keskinlik hoşuna gidiyorsa pişman olmayacaksın. Ben önceden konsolda bitirmeme rağmen pc versiyonunu da aldım ve hiç pişman olmadım.

İyi sosyaller. Şu anda Steam'de indirimde Sekiro %50 indirimde bu da 1270,67 lira anlamına geliyor, bu fiyata alınır mı? Pahalı yani değer mi istiyordum almayı oynamayı fiyatından dolayı almıyordum hep düşük indirimlere giriyordu şimdi yarı yarıya indirime girince düşünesim geldi sizce nasıl oyun alınır mı bu fiyata değer mi?

Alınır hocam alışınca oyun çok keyifli oluyor ve gerçekten piyasadaki en iyi aksiyon oyunlarından biri.

Hatırladığım kadarıyla çok büyük bir indirimi olmuyor hep bu fiyatlara düşüyor.

İstiyorsanız alın bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı