Sekiro benzeri oyun önerisi

Bowser Koopa

Hectopat
Yer
Bowser's Castle
Selam, Sekiro'yu bitirdim hatta 7 defa bitirdim 130 saatim var, kısacası yapılabilecek her şeyi yaptım. Oyunda ve şu an bayağı bir boşluktayım. Sekiro tarzı oyun arıyorum diğer Dark Souls oyunları gibi, yani düşmandan kaçmanın değil de parryleme yapmam gereken oyun arıyorum. İnsanlar Sekiro DS'ye göre zor desede ben DS de çok kötüyüm. Bana yardım edebilecek oyun önerilebilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, Sekiro'yu bitirdim hatta 7 defa bitirdim 130 saatim var, kısacası yapılabilecek her şeyi yaptım. Oyunda ve şu an bayağı bir boşluktayım. Sekiro tarzı oyun arıyorum diğer Dark Souls oyunları gibi, yani düşmandan kaçmanın değil de parryleme yapmam gereken oyun arıyorum. İnsanlar Sekiro DS'ye göre zor desede ben DS de çok kötüyüm. Bana yardım edebilecek oyun önerilebilirseniz sevinirim.
Nioh olabilir diyeceğim de yerini tam tutmaz. Sekiroda speedrun atmaya bak.

Zaten oynuyorum ama yanında bir oyun daha lazım 🤠

Hiç speedrun denemedim, denerim.
Dediğiniz boşluğu oyunu 3 kere bitirdikten sonra tekrar tekrar yaşadım. Challangelar dahil her şeyi yaptım. Sekiro olmuştum yani hala daha oynuyordum. Bu burukluk geçmez. O vuruş hissiyatının tokluğu ve deflect yaparak düşmanı domine etme... Bunlar DS de yok. Aynı şekilde düşünüyorum. Nioh olabilir dedim ama dediğim gibi yerini tutmayacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı