Sekiro folding screen monkeys Boss'a nasıl gidilir?

Extrain

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta da söylediğim gibi bu Boss'a gidemiyorum. Bu Boss'a gitmem için bir masa var. Masaya gidiyorum, etkileşim ibaresi çıkmıyor. Baktım başka hiç kimse yaşamış mı diye ancak bulamadım. Ne yapmam gerekiyor?

Ashina kalesinde Isshin ile Mortal Blade hakkında konuşma yapmış olmanız gerekiyor, Ashina kalesine gidin, Genichiro ile kapışmadıysanız kapışın ve Lord Kuro ile konuşun, Lord Kuro; Isshin ile Mortal Blade hakkında konuşmanız gerektiğini söyleyecek.

Eğer daha önce ilk ana boss olan Gyobu Oniwa ile kapıştığınız yerde Tengu'nun görevini alıp yerine getirdiyseniz Lord Isshin kalenin içinde olacak, Kuro'nun odasının köşesinde bulunan pencereyi açıp çatıya çıkarak bulabilirsin Lord Isshin'i, eğer Isshin'in olması gereken yere gittiyseniz ve Isshin yerine yerde bir not bırakılmışsa demek ki Tengu'nun görevini yerine getirmemişsiniz.

Yazıyla anlaması zor olabilir diye video bırakayım:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…