My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.753 Çözümler 2 13 Temmuz 2023 #1 150 TL şu an ama Activision Blizzard anlaşmasından sonra Game Pass'e gelebileceğini duymuştum. Doğru mudur?
150 TL şu an ama Activision Blizzard anlaşmasından sonra Game Pass'e gelebileceğini duymuştum. Doğru mudur?
O Ok7AY Decapat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 168 13 Temmuz 2023 #2 My Funny Valentine dedi: 150 TL şu an ama Activision Blizzard anlaşmasından sonra Game Pass'e gelebileceğini duymuştum. Doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Microsoft satın aldı mı Blizzard’ı?
My Funny Valentine dedi: 150 TL şu an ama Activision Blizzard anlaşmasından sonra Game Pass'e gelebileceğini duymuştum. Doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Microsoft satın aldı mı Blizzard’ı?
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 13 Temmuz 2023 #3 My Funny Valentine dedi: 150 TL şu an ama Activision Blizzard anlaşmasından sonra Game Pass'e gelebileceğini duymuştum. Doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Geleceğini düşünmemekle birlikte gelecek dahi olsa bugün olacak iş değil o. 150 liraya bulmuşken al geç.
My Funny Valentine dedi: 150 TL şu an ama Activision Blizzard anlaşmasından sonra Game Pass'e gelebileceğini duymuştum. Doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Geleceğini düşünmemekle birlikte gelecek dahi olsa bugün olacak iş değil o. 150 liraya bulmuşken al geç.
iMartis Picopat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 231 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #4 My Funny Valentine dedi: 150 TL şu an ama Activision Blizzard anlaşmasından sonra Game Pass'e gelebileceğini duymuştum. Doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Doğru olduğunu gördüm hocam Sekiro ile ilgii net bir bilgi yok ama yüksek bir ihtimalle gelir.
My Funny Valentine dedi: 150 TL şu an ama Activision Blizzard anlaşmasından sonra Game Pass'e gelebileceğini duymuştum. Doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Doğru olduğunu gördüm hocam Sekiro ile ilgii net bir bilgi yok ama yüksek bir ihtimalle gelir.
Kim Dokja Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 1.009 Çözümler 9 13 Temmuz 2023 #5 Oyunun hakları Activision'da değil Game Pass'e gelmesini bekleme.
Matt Murdock Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 103 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #6 Ok7AY dedi: Microsoft satın aldı mı Blizzard'ı? Genişletmek için tıkla... Anlaştılar sanırım hocam.
O Ok7AY Decapat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 168 13 Temmuz 2023 #7 Matt Murdock dedi: Anlaştılar sanırım hocam. Genişletmek için tıkla... Activision neden bu kadar pahalı birisi aydınlatabilir mi konu dışı oldu biraz ama 69 milyar dolarlık hangi markalar var ki? WoW ve Diablo dışında. Son düzenleme: 13 Temmuz 2023
Matt Murdock dedi: Anlaştılar sanırım hocam. Genişletmek için tıkla... Activision neden bu kadar pahalı birisi aydınlatabilir mi konu dışı oldu biraz ama 69 milyar dolarlık hangi markalar var ki? WoW ve Diablo dışında.
Matt Murdock Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 103 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #8 Ok7AY dedi: Activision neden bu kadar pahalı birisi aydınlatabilir mi konu dışı oldu biraz ama 69 milyon dolarlık hangi markalar var ki? WoW ve Diablo dışında. Genişletmek için tıkla... Hocam tek bir oyun markası. Call of Duty.
Ok7AY dedi: Activision neden bu kadar pahalı birisi aydınlatabilir mi konu dışı oldu biraz ama 69 milyon dolarlık hangi markalar var ki? WoW ve Diablo dışında. Genişletmek için tıkla... Hocam tek bir oyun markası. Call of Duty.
Karzilious Centipat Katılım 23 Mayıs 2023 Mesajlar 68 Yer Eskişehir Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci : INTEL i7-13700K 5.4GHz 16/24 Çekirdek Anakart : MSI MAG Z790 TOMAHAWK WIFI Ekran kartı: MSI RTX 4080 VENTUS 3X OC Ram: GSKILL 64GB (2x32GB) 5600MHz Flare X5 DDR5 Powersupply: FSP Hydro G Pro 1000W ATX3.0 80+ GOLD Sıvı soğutucu: COOLER MASTER ML360 ILLUSION ARGB Fanlı 360mm SSD: SAMSUNG 980 PRO 1TB M.2 7000-5000MB/s Monitör: ASUS TUF GAMİNG VG249Q1A 23.8' Kasa: COOLER MASTER TD500 v2 4xARGB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Temmuz 2023 #9 Ok7AY dedi: Activision neden bu kadar pahalı birisi aydınlatabilir mi konu dışı oldu biraz ama 69 milyon dolarlık hangi markalar var ki? WoW ve Diablo dışında. Genişletmek için tıkla... Hocam direkt firmanın fiyat politikası bunu çok etkiliyor. Google'da arama yapınca bile call of duty oyunlarının yüzde 500 daha pahalı satıldığını görebilirsin. 10 yıllık oyunlar bile çok para. Ancak ülkemde ekmek bile 7.5 lira olmuşken kim takar
Ok7AY dedi: Activision neden bu kadar pahalı birisi aydınlatabilir mi konu dışı oldu biraz ama 69 milyon dolarlık hangi markalar var ki? WoW ve Diablo dışında. Genişletmek için tıkla... Hocam direkt firmanın fiyat politikası bunu çok etkiliyor. Google'da arama yapınca bile call of duty oyunlarının yüzde 500 daha pahalı satıldığını görebilirsin. 10 yıllık oyunlar bile çok para. Ancak ülkemde ekmek bile 7.5 lira olmuşken kim takar
My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.753 Çözümler 2 13 Temmuz 2023 #10 Kim Dokja dedi: Oyunun hakları Activision'da değil Game Pass'e gelmesini bekleme. Genişletmek için tıkla... Hocam crash bandicootun hakları kimde peki?
Kim Dokja dedi: Oyunun hakları Activision'da değil Game Pass'e gelmesini bekleme. Genişletmek için tıkla... Hocam crash bandicootun hakları kimde peki?