My Funny Valentine
Hectopat
150 TL şu an ama Activision Blizzard anlaşmasından sonra Game Pass'e gelebileceğini duymuştum. Doğru mudur?
Microsoft satın aldı mı Blizzard’ı?150 TL şu an ama Activision Blizzard anlaşmasından sonra Game Pass'e gelebileceğini duymuştum. Doğru mudur?
Geleceğini düşünmemekle birlikte gelecek dahi olsa bugün olacak iş değil o. 150 liraya bulmuşken al geç.150 TL şu an ama Activision Blizzard anlaşmasından sonra Game Pass'e gelebileceğini duymuştum. Doğru mudur?
150 TL şu an ama Activision Blizzard anlaşmasından sonra Game Pass'e gelebileceğini duymuştum. Doğru mudur?
Microsoft satın aldı mı Blizzard'ı?
Activision neden bu kadar pahalı birisi aydınlatabilir mi konu dışı oldu biraz ama 69 milyar dolarlık hangi markalar var ki? WoW ve Diablo dışında.Anlaştılar sanırım hocam.
Activision neden bu kadar pahalı birisi aydınlatabilir mi konu dışı oldu biraz ama 69 milyon dolarlık hangi markalar var ki? WoW ve Diablo dışında.
Hocam direkt firmanın fiyat politikası bunu çok etkiliyor. Google'da arama yapınca bile call of duty oyunlarının yüzde 500 daha pahalı satıldığını görebilirsin. 10 yıllık oyunlar bile çok para. Ancak ülkemde ekmek bile 7.5 lira olmuşken kim takarActivision neden bu kadar pahalı birisi aydınlatabilir mi konu dışı oldu biraz ama 69 milyon dolarlık hangi markalar var ki? WoW ve Diablo dışında.
Oyunun hakları Activision'da değil Game Pass'e gelmesini bekleme.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.