Çözüldü Sekiro kontrolleri gamepad'e göre gösteriliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Onur Polat

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayardan klavye ile oynuyorum ama her şey gamepad işaretleri ile görünüyor. Mesela yerde eşya var. Eşyayı alma tuşunu yanına gidince X olarak gösteriyor. Ama ben klavyeden oynuyorum. Bunu nasıl düzeltirim bilen var mı? Ayarlara girincede aşağıda gameped tuşları var X ok gibi şeyler var oyun sanki gamepadle oynuyorum gibi ama klavye ile oynuyorum. Nasıl düzletirim bunu?

Çözüm
Bilgisayardan klavye ile oynuyorum ama her şey gamepad işaretleri ile görünüyor. Mesela yerde eşya var. Eşyayı alma tuşunu yanına gidince X olarak gösteriyor. Ama ben klavyeden oynuyorum. Bunu nasıl düzeltirim bilen var mı? Ayarlara girincede aşağıda gameped tuşları var X ok gibi şeyler var oyun sanki gamepadle oynuyorum gibi ama klavye ile oynuyorum. Nasıl düzletirim bunu?

1688844075959.png

Ayarlara girip bu kısımdan klavye mouse seçeneğini seçmelisiniz.
Düzeltemezsin maalesef oyunu ona göre ayarlamışlar onun yerine ayarlardan klavye tuş dizilimine bakıp görebilirsin e ile alıyorsun. Z ile protez koldaki özelliği değiştiriyorsun falan.

Artı -2 Eksi

1688844075959.png

Ayarlara girip bu kısımdan klavye mouse seçeneğini seçmelisiniz.

Çözüm
Kanka peki bu boss savaşlarında altta ve üstte sarı bir bar var o ne oluyor.

Anlatayım hocam onlar staminalar üstteki rakibinizin alttaki sizin eğer rakibinizinkini bitirirseniz kırmızı bir yuvarlak çıkıyor direkt 2 canı varsa 1'ini alabileceğiniz yoksa direkt öldürebileceğini belirtiyor sizinki biterse sağ tık basılı tutmanız bir işe yaramaz hasar yersiniz saldırdığı anda basmanız gerek sağ tıka .

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı