Sekiro nasıl bir oyun?

Ahmsef

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Elden Ring'i DLC dahil bitirdikten sonra Sekiro'ya başlamak istiyorum. Bu oyun nasıl bir oyun merak ediyorum. Sanırsam deflect adı altında mı ne sürekli parry yapmaya dayalı bir savaş sistemi varmış. Oynayanlar oyun hakkında bilgi verirse sevinirim.

Souls oyunları seven biri olarak Sekiro denince korkarak uzaklasiyorum birkaç saatin ardından bıraktım çok zorlandım. Sabır oyunu gelişme kasılma diğer soulslara gore çok çok zor.

Çok zor bir oyun boss savaşlarını geçmek için bir ömür gerekiyor. Ben artık ölmekten sıkıldığım için çok zorlandığım yeri mecburen hile ile geçmiştim onun dışında güzel bir oyun.

Hocam normalde Elden Ring'te zorlandığım oluyordu fakat level kasıp geçebiliyorduk. Bunda yok sanırsam.

Peygamber sabırlı, hayatı çok seven, sinirin anlamını unutan keşiş arkadaşlarımız için yapılmış bir oyun.

Oyunlarda pek sinirlenmiyorum. Elden Ring'te delirdiğim pek olmamıştı bakalım bunda olacak mı?

Saç döken bir oyun. Mühür, kaşe, imza.

Yaşım daha 16 olduğundan döküleceğini sanmam :D.

Enis Kirazoğlu'nun bile hileyle bitirdiği, 1+ yıl önce aldığım fakat başlamaya korktuğum; Souls-Like türünün en zor oyunlarından biri.

Enis abiyle kıyaslamak saçma bence zorlukları.

Souls oyunları seven biri olarak Sekiro denince korkarak uzaklasiyorum birkaç saatin ardından bıraktım çok zorlandım. Sabır oyunu gelişme kasılma diğer soulslara gore çok çok zor.

Oyunun herkes aşırı zor olduğunu bahsedip Elden Ring'ten farkı nedir falan hiç bahsetmemiş.

Hocam normalde Elden Ring'te zorlandığım oluyordu fakat level kasıp geçebiliyorduk. Bunda yok sanırsam.

Oyunlarda pek sinirlenmiyorum. Elden Ring'te delirdiğim pek olmamıştı bakalım bunda olacak mı?

Yaşım daha 16 olduğundan döküleceğini sanmam :D.

Enis abiyle kıyaslamak saçma bence zorlukları.

Oyunun herkes aşırı zor olduğunu bahsedip Elden Ring'ten farkı nedir falan hiç bahsetmemiş.
Elden Ring'de level kasma, build değişme, guclenme farkli; silahlar ile deneme, dusmanlari zayıflatma gibi birçok ozellik hatta birçok opsiyonel boss'a sonradan gitme şansın varken Sekiro linear, tek silaha mahkum ediyor, gelişip gelip geçmek yok, parry at; posture kır, öldür, o sekil ilerliyor, çok tatmin edici ama bir o kadar zor, Elden Ring'den tamamen farklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı