raizel33 Femtopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #1 Geçenlerde Logitech F710 sipariş ettim ve bugün elime geçti. Oyun oynamak istedim ve Sekiro açtım her şey iyi hoş gidiyor ama kol titremiyor. Sadece vibration tuşuna basınca titriyor. Nasıl düzelteceğimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Geçenlerde Logitech F710 sipariş ettim ve bugün elime geçti. Oyun oynamak istedim ve Sekiro açtım her şey iyi hoş gidiyor ama kol titremiyor. Sadece vibration tuşuna basınca titriyor. Nasıl düzelteceğimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.822 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 14 Ağustos 2023 #2 Vibration tuşuna bastıktan sonra uzun titriyorsa titreşim açılır. Furkan Borak dedi: Vibration tuşuna bastıktan sonra uzun titriyorsa titreşim açılır. Genişletmek için tıkla... Uzun süre basılı tutmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
Vibration tuşuna bastıktan sonra uzun titriyorsa titreşim açılır. Furkan Borak dedi: Vibration tuşuna bastıktan sonra uzun titriyorsa titreşim açılır. Genişletmek için tıkla... Uzun süre basılı tutmayı denediniz mi?
KS KS raizel33 Femtopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #3 Furkan Borak dedi: Vibration tuşuna bastıktan sonra uzun titriyorsa titreşim açılır. Uzun süre basılı tutmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim,titreşim test uygulamalarda ve steam ayarlarda test ederken çalışıyor ama oyunda çalışmıyor. Artı 0 Eksi
Furkan Borak dedi: Vibration tuşuna bastıktan sonra uzun titriyorsa titreşim açılır. Uzun süre basılı tutmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim,titreşim test uygulamalarda ve steam ayarlarda test ederken çalışıyor ama oyunda çalışmıyor.