Çözüldü Sekiro parry nedir ve nasıl atılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ozan kınalı

Kilopat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar şu videodaki bossda kaldım geçemiyorum. Bu videodaki çocuğun staminası neden bitmiyor deli olacağım videoyu izlerken 150 kez duruşum bozuldu. Parry denilen şey rakip saldırı yaptığında L1 tuşuna 1 kere zamanında basmak demek değil mi? Ben ardı ardına L1 basıyorum ama duruşum bir zaman sonra kırılıyor ne yapacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Buga sokarak keseceksem oyunu neden oynuyorum hocam. Ben sadece parry atarken duruşumun bu kadar çabuk bozulmasını anlamıyorum.
Hocam parry ile hasar almadan saldırılardan kaçınabilirsin ancak posture barın limite gelince kırılır stun yersin. Eğer tam zamanında savunma yaparsan yani deflect yaparsan posture barın ilerler ama posture barın kırılmaz sınırsız bir şekilde devam edebilirsin. Divine confetti itemini bas zaten farkı hissedeceksin.

Bu kadına doğru giderken yolda bir kaya var, kadına vurun sonra oraya doğru kaçın, siz oraya gidince kayanın dibinde sıkışacak ondan sonra istediğiniz gibi kesin.

Divine confetti adında mor bir eşya vardı hocam bu eşya bu karıya karşı etkili ve çok hasar atıyor o şekilde yenebilirsin. 1. turu rahatlıkla almak istiyorsan karıyı köprüye çekip buga sokabilirsen sana vuramıyor sense attack spam atıyorsun bu şekilde alırsın ilk turu 2. tur senin becerine kalmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Şu videodaki gibi yapın.

buga sokarak keseceksem oyunu neden oynuyorum hocam.Ben sadece parry atarken duruşumun bu kadar çabuk bozulmasını anlamıyorum

Buga sokarak keseceksem oyunu neden oynuyorum hocam. Ben sadece parry atarken duruşumun bu kadar çabuk bozulmasını anlamıyorum.
Hocam parry ile hasar almadan saldırılardan kaçınabilirsin ancak posture barın limite gelince kırılır stun yersin. Eğer tam zamanında savunma yaparsan yani deflect yaparsan posture barın ilerler ama posture barın kırılmaz sınırsız bir şekilde devam edebilirsin. Divine confetti itemini bas zaten farkı hissedeceksin.

Çözüm

Hocam dediğiniz şeyi şimdi öğrendim ve oyundaki lekelenmiş keşiş bosunda deneyerek daha iyi anladım. Tam zamanında sağ tıka bastığımızda istediği kadar vursun duruş bozulmuyor.
Bu videoda çok güzel göstermişler. Keşke bunu oyunun başlardına öğrenseydim.Bu souls oyunlarını YT'den izlemek gerekiyor oyunun kendisi sana bilgileri kısmen veriyor tam anlamıyla internetten öğreniyorsun.

Tüm souls oyunlarında öyle yapımcı bilerek internetten araştırsınlar istiyormuş

Deflect yaptığın sürece posture'un asla bozulmaz. O'Rin favori mini bosslarımdandır, pattern'ına alıştıktan sonra çok zorlamaz ama alışana kadar sıkıntı. Boss agresif olduğu için saldırı yapmaya değil de daha çok deflect yapmaya odaklanırsan fazla zorlanmadan geçersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…