- Makaleler
- 1
Başlıkta da belirttiğim gibi bunu kaldırmanın bir yolu var mı?
Hocam ben 60 fps gördüğümü düşünmüyorum. Oyun akıcı değilOyun sabit 60fps ile sınırlı mod yükleyerek artırabilirsiniz.
Afterburner yükle, kaç FPS aldığını öğren. (Veya NVIDIA GPU kullanıyorsan Alt+R yaparak bak, AMD kullanıyorsan sanırım Ctrl+Shift+O olması lazım.)Hocam ben 60 fps gördüğümü düşünmüyorum. Oyun akıcı değil.
3070ti gpu i7 12th cpu var. Sisteminden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum fps değerlerini kontrol ettim sonuç olarak 30 fps sabit devam ediyorAfterburner yükle, kaç FPS aldığını öğren. (Veya NVIDIA GPU kullanıyorsan Alt+R yaparak bak, AMD kullanıyorsan sanırım Ctrl+Shift+O olması lazım.)
Bir de sistemini yaz.
Çözünürlük düşündükçe oyunun kasacağını okudum forumda. O yüzden ellemedim orayıBende de oynanış çok hantal gelmişti çözünürlüğü düşürdüğümde düzeldi. 1080p'den 900p'ye düşürdüm.
Hocam normalde 2 boyutlu oyunlarda bile ara ara fanları çalıştıran bilgisayar sekiroda asla çalıştırmıyor sknelwlwlwöw. Umursamıyor oyunu galibaMSI Afterburner kuruluysa bakar mısın kaç FPS gösterdiğine. Sekiro'da 48 FPS sorunu var. Oyun 48 FPS olarak gözüküyor fakat sanki 15-20 FPS gibi aşırı takılarak oynatıyor. Öyle olduğunda PC'yi yeniden başlatıp tekrar oyuna giriyorum sıkıntı gidiyor genelde.
Aynısı bende Elden Ring'de ve RDR2'de oluyordu dış program yardımıyla çözebildim, Razer Cortex programını yükleyip oyunu oradan başlatırsan belki sonuç farklı olur.3070ti gpu i7 12th cpu var. Sisteminden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum fps değerlerini kontrol ettim sonuç olarak 30 fps sabit devam ediyor
Çözünürlük düşündükçe oyunun kasacağını okudum forumda. O yüzden ellemedim orayı
Hocam normalde 2 boyutlu oyunlarda bile ara ara fanları çalıştıran bilgisayar sekiroda asla çalıştırmıyor sknelwlwlwöw. Umursamıyor oyunu galiba
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.