Sekiro sabit düşük FPS

MSI Afterburner kuruluysa bakar mısın kaç FPS gösterdiğine. Sekiro'da 48 FPS sorunu var. Oyun 48 FPS olarak gözüküyor fakat sanki 15-20 FPS gibi aşırı takılarak oynatıyor. Öyle olduğunda PC'yi yeniden başlatıp tekrar oyuna giriyorum sıkıntı gidiyor genelde.

Geforce Exp den kaç fps olduğuna bakabilirsin, normalde oyunun sabit 60fps olması lazım. %99 veya %1 fps çok düşüke akıcı gelmez oyun. Bir tane programla bu 60fps kilidini kaldırabiliyorsun. Ama 90fps üstünü fazla vermiyordu bende.

1626533280795.png

Afterburner yükle, kaç FPS aldığını öğren. (Veya NVIDIA GPU kullanıyorsan Alt+R yaparak bak, AMD kullanıyorsan sanırım Ctrl+Shift+O olması lazım.)
Bir de sistemini yaz.
3070ti gpu i7 12th cpu var. Sisteminden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum fps değerlerini kontrol ettim sonuç olarak 30 fps sabit devam ediyor

Bende de oynanış çok hantal gelmişti çözünürlüğü düşürdüğümde düzeldi. 1080p'den 900p'ye düşürdüm.
Çözünürlük düşündükçe oyunun kasacağını okudum forumda. O yüzden ellemedim orayı

MSI Afterburner kuruluysa bakar mısın kaç FPS gösterdiğine. Sekiro'da 48 FPS sorunu var. Oyun 48 FPS olarak gözüküyor fakat sanki 15-20 FPS gibi aşırı takılarak oynatıyor. Öyle olduğunda PC'yi yeniden başlatıp tekrar oyuna giriyorum sıkıntı gidiyor genelde.
Hocam normalde 2 boyutlu oyunlarda bile ara ara fanları çalıştıran bilgisayar sekiroda asla çalıştırmıyor sknelwlwlwöw. Umursamıyor oyunu galiba

Son düzenleme:
3070ti gpu i7 12th cpu var. Sisteminden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum fps değerlerini kontrol ettim sonuç olarak 30 fps sabit devam ediyor

Çözünürlük düşündükçe oyunun kasacağını okudum forumda. O yüzden ellemedim orayı

Hocam normalde 2 boyutlu oyunlarda bile ara ara fanları çalıştıran bilgisayar sekiroda asla çalıştırmıyor sknelwlwlwöw. Umursamıyor oyunu galiba
Aynısı bende Elden Ring'de ve RDR2'de oluyordu dış program yardımıyla çözebildim, Razer Cortex programını yükleyip oyunu oradan başlatırsan belki sonuç farklı olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı