RX 570 Sekiro düşük FPS

pilav1212

Centipat
Videolarda adamlar aynı kartla Sekiro Shadows Twice oyununda FHD'de Max ayarlarda 60 FPS alıyor. Ben ise aynı oyunda 768P'de ve low ayarlarda bile 60 FPS sabit oynayamıyorum. Sistemim:
i5 3350p
DDR3 anakart
ASUS expeditionrx 570
JD 120GB SSD
768P monitör
8+4 GB DDR3 RAM

Nasıl düzeltirim? Bir de sicaklıklar 70°'yi gecmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum arkadaşın korsan oynayıp oynamaması beni etkilemiyor, forumun kurallarına göre korsana destek verilmiyor bu kadar açık ve net. Korsan oyunlarda özellikle repack lerde optimizasyon sıkıntısı olabiliyor bu arada. Onu da geçtim repack olmasa bile çoğu korsan son sürüm olmuyor ve birçok sorun fixlenmemiş oluyor. En basit örnek ekran kartı ile ilgili bir sorun fixlenmiştir ama korsan oynadığı için bu fixe erişememiştir.

Ne kadar aşinasınız forum kurallarına 1 günlük üyeliğiniz ile? Önceki üyeliğiniz ban yedi düşüncesine kapılsam çok mu şüpheci yaklaşmış olurum acaba? 🤔

Forum kuralları ile bir sıkıntım yok sizin insanlara yaklaşımınız ve tutumunuzla alakalı sıkıntım var!

Korsan oyun oynayanları dışlar tavırlarınızdan bahsediyorum bunu sadece sana özel demiyorum belki sana da demiyorum, forumda o kadar çok insan var ki korsan oyun oynayıp foruma gelip korsan oyun hakkında destek isteyen insanlara nutuk çeken ben o tiplerden bahsediyorum.

Neyse iyi forumlar.

Korsan oyunlar ile orjinal oyunlar arasında fark yok denecek kadar azdır. Oyunun korsan olması oyunun optimize konusunda berbat olması demek kadar saçma bir söylem yok. Sekiro online/multiplayer bir oyun mu? Allah aşkına söylesene bu zamana kadar kaç güncelleme almış?
Yaşadığım için biliyorum zamanında Prototype 2 yi fps denemek için korsan indirmiştim ve 5-10 fps ten yukarısını alamadım, sorun tamamen korsandan kaynaklıydı orjinal kalarak sorunsuz oynadım.

Korsan oyunlar ile orjinal oyunlar arasında fark yok denecek kadar azdır. Oyunun korsan olması oyunun optimize konusunda berbat olması demek kadar saçma bir söylem yok. Sekiro online/multiplayer bir oyun mu? Allah aşkına söylesene bu zamana kadar kaç güncelleme almış?
Dostum dikkatlı oku. Ben oyun korsan olduğu için optimizasyonu kötü demedim, oyunun optimizasyonu kötü olabilir dedim. Zamanında Dark Souls serisinde 30 FPS kilitleri falan da vardı. Yapımcı şirket büyük bir şirket değil.

Mesela Asassin's Creed Unity çok güzel bir örnek. İlk çıktığıı zaman PS4'de bilr sık sık FPS dropları oluyordu, sağlam bilgisayarlar bile sabit 60 FPS alamıyordu, bug doluydu. 8 kere güncellendi oyun ve sıkıntılarından büyük oranda arındı.

Son olarak Steam'den oyunun güncelleme geçmişine bakabilir ve üslubuna dikkat edebilirsin.

Ne kadar aşinasınız forum kurallarına 1 günlük üyeliğiniz ile? Önceki üyeliğiniz ban yedi düşüncesine kapılsam çok mu şüpheci yaklaşmış olurum acaba? 🤔
Hayır ikinci bir üyeliğim yok, uzun zamandır forumu kullanıyordum birçok sorunumu çözmek için, siteyi ve youtube kanalını da sık sık ziyaret ediyordum zaten, sadece yeni üye oldum ve yeni yazmaya başladım.

Son yorumumu okuyun dostlar.
Dostum dikkatlı oku. Ben oyun korsan olduğu için optimizasyonu kötü demedim, oyunun optimizasyonu kötü olabilir dedim. Zamanında Dark Souls serisinde 30 FPS kilitleri falan da vardı. Yapımcı şirket büyük bir şirket değil.

Mesela Asassin's Creed Unity çok güzel bir örnek. İlk çıktığıı zaman PS4'de bilr sık sık FPS dropları oluyordu, sağlam bilgisayarlar bile sabit 60 FPS alamıyordu, bug doluydu. 8 kere güncellendi oyun ve sıkıntılarından büyük oranda arındı.

Son olarak Steam'den oyunun güncelleme geçmişine bakabilir ve üslubuna dikkat edebilirsin.

Üslubumda ne varmış kardeşim? Herkes sütten çıkmış ak kaşık bu forumda son yorumumu tekrar oku anlayarak.

İyi forumlar...
Son olarak sizin gibiler yüzünden oyunlar ateş pahası! Hiç kimse kusura bakmasın 6 saatlik singleplayer oyun için 150 TL verecek param yok! Şu zamana kadar sadece multiplayer ve devamlılığı olan oyunlara para verdim vermeye de devam edeceğim.

Neyse siz zenginsiniz zaten anlamazsınız.

Üslubumda ne varmış kardeşim? Herkes sütten çıkmış ak kaşık bu forumda son yorumumu tekrar oku anlayarak.

İyi forumlar...
Dostum, bak dostum diye konuşuyorum. Biraz sakin olur musun önce 🙂

Benim kimseye ahkam kestiğim yok. Dikkat edersen, arkadaşın korsan kullanmasına laf etmedim, beni alakadar etmez ama ben insanların yıllarca üzerine emek harcayıp belirli bir ücret karşılığı sattıkları bir ürünü, ben kalkıp para verirken korsan olarak temin eden birine şahsen yardım etmek istemem. Ama dediğim gibi oynar, oynamaz beni alakadar etmez, onun vicdanıyla alakalı. Hatta en yakın dostlarımdan birisi hiç orijinal oyun oynamıyor, en son baktığımda 10'dan fazla AAA oyunu kuruluydu PC'sinde ve hepsi korsandı🙂 Umarım anlatabilmişimdir. Sanal ortamdayız, insanlar günlük dertlerinden uzaklaşmak için geliyor buraya. Gerilmeye, özellikle de bir oyun için gerilmeye hiç gerek yok 🙂

Dostum, bak dostum diye konuşuyorum. Biraz sakin olur musun önce 🙂

Benim kimseye ahkam kestiğim yok. Dikkat edersen, arkadaşın korsan kullanmasına laf etmedim, beni alakadar etmez ama ben insanların yıllarca üzerine emek harcayıp belirli bir ücret karşılığı sattıkları bir ürünü, ben kalkıp para verirken korsan olarak temin eden birine şahsen yardım etmek istemem. Ama dediğim gibi oynar, oynamaz beni alakadar etmez, onun vicdanıyla alakalı. Hatta en yakın dostlarımdan birisi hiç orijinal oyun oynamıyor, en son baktığımda 10'dan fazla AAA oyunu kuruluydu PC'sinde ve hepsi korsandı🙂

Sen bence yorumları mı tekrar gözden geçir. Ben sana ithafen konuşmuyorum zaten.

İyi forumlar...
Son olarak sizin gibiler yüzünden oyunlar ateş pahası! Hiç kimse kusura bakmasın 6 saatlik singleplayer oyun için 150 TL verecek param yok! Şu zamana kadar sadece multiplayer ve devamlılığı olan oyunlara para verdim vermeye de devam edeceğim.

Neyse siz zenginsiniz zaten anlamazsınız.

Bu kadar önyargı neden? Forza horizon 4 oynamak istiyorum ama yeni sistem topladığım için param yok ve alamıyorum. Gidip korsan oynamak zorunda mıyım yani? Ayrıca forzayı direksiyon ile oynamayı da çok istiyorum o halde gidip direksiyon kiti çalmalıyım nasılsa olsa param yok ve bahanem hazır(!)

Bu arada belirtmeden geçmek istemiyorum oyun fiyatlarının pahalı olmasının sebebi orjinal satın alanlar değil, korsan oynayanlar. Türkiye'de genel olarak korsan oynandığı için yapımcılar istedikleri rakamları görmüyorlar ve oyunlara Türkçe destek bile vermiyorlar. Senin gibiler korsan oynadığı için ben para verdiğim oyunda Türkçe desteği alamıyorum.

Sorun cözüldü benchmarkları birdaha izledim r5 1600 li adamlarda max ayarlarda 60fps sabitliyemiyorlar. Bende tüm ayarlarda aynı fps yi alıyorum galiba darboğaz yüzünden. Ama olur okadar da yeni işlemçi alana kadar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı