Sekiro: Shadows Die Twice 60 FPS sınırı nasıl kaldırılır?

Şu modu kullanıp FPS limiti kaldırabilirsiniz, bunun yanı sıra bu mod çok daha fazla imkan sunuyor.

Aşağıdaki linkteki yönergeleri izleyerek yapabilirsiniz, kendim zamanında uygulamıştım. Link ve video:

Sekiro Fps Unlock And More

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

NVIDIA ekran kartın var ise NVIDIA Denetim Masası'ndan 3D ayarlarından V-Sync ve maksimum kare hızını değiştir.
Tam olarak nasıl yapabilirim?
Şu modu kullanıp FPS limiti kaldırabilirsiniz, bunun yanı sıra bu mod çok daha fazla imkan sunuyor.

Aşağıdaki linkteki yönergeleri izleyerek yapabilirsiniz, kendim zamanında uygulamıştım. Link ve video:

Sekiro Fps Unlock And More

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yaptım fakat sadece sayı olarak değişti sanırım. Alt Tab yaptığımda yine bir süre siyah ekran oluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı