Çözüldü Sekiro: Shadows Die Twice Gamepad bağlanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Sample0

Hectopat
Sekiro: Shadows Die Twice oynamaya çalışıyorum tam 2 gündür. Elimde sadece PlayStation 4 kolu var ve bağlarken Windows'a bin türlü işle uğraşıyoruz biliyorsunuz ki. Ben de bunun için hep kullandığım DS4 for Windows'ta Hide DS4 Controller tuşuna basıyorum ve could not open DS4 exclusively hatası alıyorum. Bunun için olabilecek tüm programları kapatmama rağmen hala sorun devam ediyor.

Evet; Discord, Steam, Epic Games, Uplay, NVIDIA Display Container falan cart curt hepsini kapadım ama program işe yaramıyor. Eski sürümde de yaramıyor yeni sürümde de. Aradım aradım çözüm bulamadım, şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çözebildiniz mi sorunu acaba.

Evet çözdüm. Normalde cevap atmazdım ama şans eseri girdim ve bu illet şeyi başkası yaşasın istemiyorum. Adım adım anlatıyorum.
1.adım: Steam'i geniş ekranda aç.
2.adım: Ayarlara girip DualShock 4 desteğini aç.
3.adım: Normal Steam'den Sekiro'yu (Elden Ring'i de denedim oluyor) kısayol olarak ekle.
4.adım: Geniş ekrandan Sekiro'nun üzerine tıkla ve ayarlarını yapılandır.
5.adım: Geniş ekrandan Sekiro'yu aç ve kol sorunsuz çalışsın.
Hocam PS4 kolunu bağlamak için 2 farklı yöntem daha var onları deneyebilirsiniz 1. eğer oyunu Steam'den oynuyorsanız Steam arayüzünden kolu direk bağlayabiliyorsunuz 2. scptoolkits gibi programlarla bağlayabiliyorsunuz biraz daha araştırarak bu 2 yöntemden birini deneyebilirsiniz eğer oyun korsan veya Epic Games'den değilse Steam'den bağlamak en mantıklısı.

360xce ile bağlayabilirsiniz.

Onu denedim ama çok karışık geldi çözemedim.

Hocam PS4 kolunu bağlamak için 2 farklı yöntem daha var onları deneyebilirsiniz 1. eğer oyunu Steam'den oynuyorsanız Steam arayüzünden kolu direk bağlayabiliyorsunuz 2. scptoolkits gibi programlarla bağlayabiliyorsunuz biraz daha araştırarak bu 2 yöntemden birini deneyebilirsiniz eğer oyun korsan veya Epic Games'den değilse Steam'den bağlamak en mantıklısı.

ScpToolkit'i şu an deneyeceğim teşekkürler.

Onu denedim ama çok karışık geldi çözemedim.

ScpToolkit'i şu an deneyeceğim teşekkürler.

Ben ScpToolkit'i PS3 kolunu bağlamak için kullanıyorum gayet başarılı çalışıyor PlayStation kolunuzu Xbox kolu olarak gösterdiği için bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum hocam çalışır çok büyük ihtimalle.

Ben ScpToolkit'i PS3 kolunu bağlamak için kullanıyorum gayet başarılı çalışıyor PlayStation kolunuzu Xbox kolu olarak gösterdiği için bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum hocam çalışır çok büyük ihtimalle.

Tamamdır çok teşekkür ederim şu an indiriyorum deneyince yazarım teşekkürler.

Tamamdır çok teşekkür ederim şu an indiriyorum deneyince yazarım teşekkürler.

Yardımcı olması için aşağı video bırakıyorum hocam takıldığınız bir konu olursa buradan da bakabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yardımcı olması için aşağı video bırakıyorum hocam takıldığınız bir konu olursa buradan da bakabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda sadece driver kuruyor bende kurdum algılamadı bile.
İşe yaramadı hiçbiri.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı