Rehber Sekiro: Shadows Die Twice - Genel Rehber

4 tespih toplayınca fiziksel özelliklerini geliştirebiliyorsun saldırı gücünü arttırmak için anı ile yüzleşmen lazım.
Tamam saldırı gücünü yükselttim 4. boncuğu toplayıp fiziksel özellikleri yükseltirim sağ olun. Gyoubu boss olmasına rağmen boncuk düşürmedi nedense.

Hocam sonlara değinmemişsiniz sanırım. Genichiroyu kolayca yendim kuro benden ejder kanıyla ilgili bir şey söyledi şimdi kuroya yardımmı edeyim yoksa demir koduna boyun eğip kuroyu koruyayımmı. Değişikler neler olur, ayrıca ölmek istemiyorum.

Son düzenleme:
Bir önemi yok çünkü Kuro'ya yardım etme seçeneğini seçemiyorsunuz zaten, o seçeneklerden sadece birini seçmene izin veriyor oyun her şekilde demir koda boyun eğip Kuro'yu korumayı seçmeniz gerekiyor.

Son düzenleme:
Ben yardım etmeyi seçtim. Owl Father kesiyorsunuz ve son boss Isshın'ın en zor hali oluyormuş. Ben eğer bunu yapabilirsem daha sonra Shura sonu için de tekrar oynarım. Üzerinden zaman geçmiş ama konuya bakacak arkadaşlar için yazıyorum. Ben ilk oyunda hem uzun hem de istediğim sonu seçmek istedim. Shinobi dediğin her koşulda sadakatini korur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…