Rehber Sekiro: Shadows Die Twice - Genel Rehber

Hocam bende oyun fdp_system_message_4161 diye bir hata veriyor ve Online olmama rağmen offline çalıştırıyor ve aşırı FPS düşüşü yaşıyorum. Oyun oynanmaz hale geliyor. Nasıl çözebilirim?
Anımsadığım kadarıyla FDP_System_Message tarzındaki yazılar oyuna Türkçe yama kurduktan sonra çıkmaya başlıyordu. Oyundaki Mod Engine'i ve Türkçe yamayı kaldırıp hatanın gerçekte ne olduğuna bakabilirsin.

Hatanın gerçek sebebini anca o şekilde bulabiliriz.

Anımsadığım kadarıyla fdp_system_message tarzındaki yazılar oyuna Türkçe yama kurduktan sonra çıkmaya başlıyordu. Oyundaki mod Engine'i ve Türkçe yamayı kaldırıp hatanın gerçekte ne olduğuna bakabilirsin.

Hatanın gerçek sebebini anca o şekilde bulabiliriz.

Hocam oyuna hiçbir yama, mod ya da başka bir şey kurmadım direkt aldığım gibi oynadım ve bu hatayı vermeye başladı. İnternette de herhangi bir çözüm bulamadım.

Sakura dance savaş stillini nasıl acabilirim ve hangi bosslarda işe yarar?
Açabilmek için Gauntlet of Strength: Divine Heir'i tamamlamış olman gerekiyor. Gauntlents of Strength, Sculptor's Idol (oyundaki kayıt noktaları) menüsünde bulunmakta ancak oyunun ana hikayesini bir kez bitirmiş olmanız gerekiyor gözükmesi için.

Gauntlents of Strength özelliği oyuna sonradan eklenmiş bir özellik, sırasıyla belirli bossları tekrar kestiğiniz ve sonunda da daha önce kestiğiniz bir ana hikaye bossunun özel (inner versiyonu) versiyonu ile kapıştığınız zorlayıcı bir mod. Sakura Dance'i almak için de Inner Genichiro ile kapışıp onu alt etmeniz gerekiyor.

Sakura dance savaş stillini nasıl acabilirim ve hangi bosslarda işe yarar?

Fatalis hocam hangi bosslarda işe yarayacağını anlatmamış. Ben anlatayım. Size shock hasarı verebilecek her türlü bossta kullanarak canınız azalmadan "lightning reversal" yapabilirsiniz. Genichiro ve Isshin, The Sword Saint bosslarında işe yarar.

Teşekkürler bir sorum daha olacak ben şu an Demon Of Hatred bossundayım kesmeden Genichiroya gitsem sorun olur mu?

Teşekkürler bir sorum daha olacak ben şu an Demon Of Hatred bossundayım kesmeden Genichiroya gitsem sorun olur mu?
Demon of Hatred opsiyonel bir boss zaten, illa keseceğim diyorsanız Divine Confetti kullanmanızı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı