Sekiro: Shadows Die Twice PSN'de indirimde!

Antrenman kısmı mı bilmiyorum tarlada olan boss değil 2. Boss'tu ama ben dodge mantığını bir türlü kavrayamamıştım.

Oyuna alışamamanız normal mekanikleri bir kavrasanız çocuk oyuncağı o boss.

Antrenman kısmı mı bilmiyorum tarlada olan boss değil 2. Boss'tu ama ben dodge mantığını bir türlü kavrayamamıştım.

Karlı bir mekan mı? Köpekleri kestikten sonra gelen. Bu arada oyun birebir kılıç dövüşü üzerine kurulu. Kaçamazsın.

Bu yaz indirimlerinde 130'a GoW almıştım ETail'dan Sekiro için biraz fazla gibi fiyat ama her şeyin fiyatı arttığını düşünürsek oyun türünü sevenler alabilir.

Bu yaz indirimlerinde 130'a GoW almıştım ETail'dan Sekiro için biraz fazla gibi fiyat ama her şeyin fiyatı arttığını düşünürsek oyun türünü sevenler alabilir.

Fazla değil öyle öyle 30 saati geçersiniz.

Oyun 50 saat civarı sürüyor hocam ne kadar iyi bir yapım olduğunu düşünürsek bedava bile bu fiyat. Üstelik 2019 yapımı eski bile değil.

Antrenman kısmı mı bilmiyorum tarlada olan boss değil 2. boss'tu ama ben dodge mantığını bir türlü kavrayamamıştım.
Kavrarsanız oyun çok kolay oluyor zaten. Onun zamanlaması ve tutturması yarım saatte anlaşılacak bir oyun değil. Normaldir bence tekrar şans verilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…