Sekiro: Shadows Die Twice PSN'de indirimde!

Hem Steam hem PSN linki bırakmıştım ama moderatör PSN'de indirimde yazmış. Gerçek başlık Sekiro indirimde idi.

Metinini hazırlıyorum videoya da dökeceğim çünkü sakin :D

Oyunun amacı 50 kere ölüp masayı yumruklamak sonra canın azalmadan geçmek zaten ezber istiyor boss un hareketlerine karşı.

Oyunun amacı 50 kere ölüp masayı yumruklamak sonra canın azalmadan geçmek zaten ezber istiyor boss un hareketlerine karşı.

Alakası bile yok efenim. Oyunun amacı elindeki sayılı ekipman ve yeteneğinle önüne gelen düşmanları alt etmek ve divine heir kaptırmamak.

Ben o şekilde bitirdim😁 o kadar zor değil. Yani gibi.

Gamepad ile 10 kat falan daha kolaylaşıyor. Ben PS üzerinden oynadım Sekiro'yu. Ayıp olmasın diye PC tarafına da almıştım.

Alakası bile yok efenim. Oyunun amacı elindeki sayılı ekipman ve yeteneğinle önüne gelen düşmanları alt etmek ve divine heir kaptırmamak.

Gamepad ile 10 kat falan daha kolaylaşıyor. Ben PS üzerinden oynadım Sekiro'yu. Ayıp olmasın diye PC tarafına da almıştım.

Dümdüz kılıçlada bitirirsin oyunu bossları ezberlemen lazım.

Başlarda zorlandığım ama daha sonradan hiç hasar almadan Inner Isshin'i kesebildiğim oyun. Oynayın. Güzel oyun. Combatı benim gibi kılıç düellosu fetişi olanlar için bulunmaz nimet zaten.

Oyuna alışamamanız normal mekanikleri bir kavrasanız çocuk oyuncağı o boss.
Bir video açayım dedim gözümün önünde doğradı kesemediğim o boos'u. .d
Kavrarsanız oyun çok kolay oluyor zaten. Onun zamanlaması ve tutturması yarım saatte anlaşılacak bir oyun değil. Normaldir bence tekrar şans verilebilir.
Hocam gaza getirmeyin gidicem şimdi yine. :// Klavye mouse ile oynayacağım bu arada.

Bir video açayım dedim gözümün önünde doğradı kesemediğim o Boos'u. D

Hocam gaza getirmeyin gideceğim şimdi yine. :// klavye mouse ile oynayacağım bu arada.

Hocam gizli gidin. Yapay zeka MGS5 değil. Ama her yerde gidemezsin. Bazen öyle yerlerde düşman var ki. Adamı deli ediyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı