Muhtemelen böyle yapacağım.Sekiro'yu bu fiyattan almak için son şansınız muhtemelen. Sekiro'yu tercih edin.
Var zaten de öyle çok zevk vermiyor sıkıntıya düşüyorum bazen üyelik biterse vs diye kalıcı olmasını istiyorum.
Süre açısından Minecraft daha iyi ancak dediğim gibi MC zam yemeyeceği için ileride alabilirim fakat Sekiro'nun zam yeme ihtimali var sanırsam.
Bilmiyorum hiç oynamadım bu tarz zor oyunları.
Yani hocam ikiside bambaşka oyunlar ama online oynamayacaksanız Minecraft almayın bana kalırsa sekiro.Biliyorum ikisi tamamen birbirinden alakasız oyunlar zaten ikisi arasındaki farkları sormuyorum sadece hangisini almalıyım? Minecraft'ı önceden korsan çok oynardım ama son 2-3 senedir korsan takıntısı oluşmaya başladı bende o yüzden oynamıyorum. Sekiro gibi zor denilebilecek oyunları daha önce hiç oynamadım o yüzden merak ediyorum. Hangisini almalıyım? Sekiro'nun zam yeme ihtimali var gibi ama Minecraft'ın zam alacağını sanmam.
Hocam adını duymadığınız halde nasıl karşılaştırma yapıp Minecraft daha iyi diyebiliyorsunuzSekiro'nun adını bile duymadım Minecraft daha iyi bana göre.
Sekiro'nun adını bile duymadım Minecraft daha iyi bana göre.
Akıl sağlığımı zaten kaybettim hocam çok sorun olacağını sanmam.Akıl sağlını düşünüyorsan Sekiro'dan uzak dur.
Akıl sağlığımı zaten kaybettim hocam çok sorun olacağını sanmam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.