EmirOfRivia1453
Hectopat
Merhaba, Sekiro'ya girerken ekran 4 kere yutkunuyor, acaba neden böyle oluyor? Diğer oyunlarda böyle bir şey yaşamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
Evet, tam 4 kere oluyor.
Yamasız kullanıyorum,port ile alakalı hocam,ortada sorun yok.Oyun içinde oluyorsa sıkıntılı bir durum. Genelde konsoldan PC'ye oyun çıkartırken ne optimizasyon yapıyorlar ne de hata düzeltiyorlar. Bugün de PC'ye The Last of Us Part I geldi yine aynı terane.
Tr yama yüklemeden önce de oluyor muydu?
Ben kullanmadım ama FPS kilidini kaldıran mod mevcut. Sekiro FPS unlock diye taratırsan NexusMods'dan bulursun. Tabi ki mod yüklemenin birkaç işlemi var 10dk'lıkYamasız kullanıyorum,port ile alakalı hocam,ortada sorun yok.
Keşke şu portları sıfır sıkıntı yapsalar,oyunda 60 FPS kilidi de var.
Gerekli bulmadığım için kurmadım,40+ da akıcı oynanıyor zaten.Ben kullanmadım ama FPS kilidini kaldıran mod mevcut. Sekiro FPS unlock diye taratırsan NexusMod'dan bulursun. Tabi ki mod yüklemenin birkaç işlemi var 10dk'lık
Evet oluyorduOyun içinde oluyorsa sıkıntılı bir durum. Genelde konsoldan PC'ye oyun çıkartırken ne optimizasyon yapıyorlar ne de hata düzeltiyorlar. Bugün de PC'ye The Last of Us Part I geldi yine aynı terane.
Tr yama yüklemeden önce de oluyor muydu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.