Sürprizbozan Sekiro'da heykeltraşın görev için söylemesi gereken diyaloğu söylemiyor

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060
R5 5600X
16GB 3200MHZ RAM
500GB M.2 SSD
MSİ B550M-A PRO
Büyük spoiler vardır oyunu bitirmeyen okumasın!

Selam, en son babamızı yani baykuşu öldürdükten sonra ağaç dalı sayesinde tütsü yakıp gitmemiz gereken yeri öğrendik. Burası önemli değil sadece oyunun neresinde olduğumu anlayın diye dedim. Neyse tütsüyü yaktım, sonra duvarın arkasından emma ve kızın konuşmasını dinledim. Ondan sonra Emma'nın yanına gidip şu konuştuğunuz şey ne dedim işte özetle emma da kutsal varis ölmeden ejder kanının etkisini ortadan kaldırmanın bir yolu olmalı onu bulalım dedi. Bir çiçek lazımmış, emmada onun için şu mezarlara bakayım dedi. Gitti bende gittim orada konuştuk, emma heykeltraşa bir sorayım o da eski dost dedi. Oraya da gittim, emmayla konuştuk heykeltraştan ipucu bulamamış. Neyse dedin bir de ben konuşayım, adam konuşmuyor. Normal klasik her zaman söylediği sözleri tekrarlıyor. Sadece farklı olarak "ağzım kurudu bir çay olsa iyi olurdu" diyor. Kısacası ne emmayla konuşabiliyorum ne heykeltraşla neden olayla alakası olan biriyle. Takıldım, videolara bakayım dedim. Videodakiler emmadan sonra heykeltraşla konuşunca heykeltraş bir şeyler anlatıyor. Bende hiçbir şey anlatmıyor. İçki verme seçeneği de yok, sadece "konuş ve protez yükselt" falan var. Konuşa basınca dediğim cümleyi ve klasik oyunun başından beri tekrarladığı şeyleri söylüyor. Ne yapmam lazım yardım edin tıkandım.

Emmayla bir daha konuşmayı dene belki tam konuşmamışsındır bazı npc lerde tekrar konuşunca başka şeyler söyleyebiliyorlar

Emmayla bir daha konuşmayı dene belki tam konuşmamışsındır bazı NPC'lerde tekrar konuşunca başka şeyler söyleyebiliyorlar.

Hocam yine denedim. Yanına gidip konuşmayı başlatınca Sekiro "heykeltraş yardımcı olabildi mi?" diyor. Emma ise "ne yazık ki yardımcı olamadı." diyor. Ondan sonra kabak çekirdeği ver ve konuş seçeneği çıkıyor. Konuş deyince "lord kuro ölmeden bu ejder kanından kurtulması dileğimdir, bunun için dua ediyorum" diyor. Üst üste 10 kere konuş dedim hepsinde de aynı şeyi söylüyor. Heykeltraşla da sürekli konuş dedim aynı cümleleri çevirip çevirip söylüyor. Atladığım bir boss yok diye de biliyorum. Şu an takıldım kaldım burada.

Ejder kanının etkisini kaldırmak için heykeltraş ile konuşmanız gerek. Seyahat yapmamızı sağlayan heykel var ya onunla. Protezci adamla değil.

Ejder kanının etkisini kaldırmak için heykeltraş ile konuşmanız gerek. Seyahat yapmamızı sağlayan heykel var ya onunla. Protezci adamla değil.

Seyahat yapmamızı sağlayan heykel derken, dinlenip, TP olabildiğimiz heykelden mi bashediyorsunuz anlayamadım? Konuyu açtığım günden beri oyuna girmiyorum da aklıma gelmedi ne demek istediğiniz.

Seyahat yapmamızı sağlayan heykel derken, dinlenip, TP olabildiğimiz heykelden mi bashediyorsunuz anlayamadım? Konuyu açtığım günden beri oyuna girmiyorum da aklıma gelmedi ne demek istediğiniz.
Evet o. Yetenek yükselt ve seyahat yap gibi seçeneklerin arasında ejder kanı etkisini kaldır var onu seçip yapıcaksınız.

Konuşma derken nasıl konuşacağım anlamadım? Siz benim olduğumdan daha ilerisini anlamış olmayasınız?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodan bakar mısınız? Atladığınız bir kısım var mı diye. Ben sorunsuz yapmıştım 1 ay oldu bitireli. 3 kere bitirdim bu zamana kadar. İlk defa böyle bir sorun görüyorum.

Hocam siz galiba demek istediğimi anlamadınız. Ejder vebasını iyileştirmeyi biliyorum, konunun onunla alakası yok. Ben emma ile anlaştım kuronun ölmeden ejder vebasından kurtarmanın yolunu bulacaktım. Emma da ben ne yapabilirim diye bir çevreme sorayım dedi. Heykeltraşa sormaya gitti, onların yanına gittiğimde. Emma ile konuştum bana" ne yazık ki heykeltraş yardımcı olamadı." dedi. Heykeltraşla konuşmaya çalıştığımda ise bir şey demiyor, oyunun başından beri tekrarladığı klasik şeyleri tekrarlıyor. Adamın videosunu izlediğimde heykeltraş bir şeyler anlatıyor olayla alakalı. Fakat bende bir şey anlatmıyor. Konuşma bitince normalden farklı olarak sadece "bu tapınak çok esiyor." diyor. Herhangi bir diyolog kuramıyorum ama videoda kuruyordu adam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

24:30 dan sonrası bahsettiğim yer.

Evin arkasına geçtiğinizde emma ile gizli konuşuyorlar mı? Bir defa tüm sonları açmıştım emin çıtak tam çözüm izleyerek. Atladığınız eksik bir kısım vardır mutlaka. Bir şey eksik olunca işe yaramıyor çünkü bu oyunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…