Sürprizbozan Sekiro'da yanlış seçeneği seçtikten sonra ne yapmalı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Tamam ben kesin yeniden bitiriyorum öyleyse.

Öyleyse yapacağım işe so... Neyse Series X geçersem tekrardan daha kaliteli bir şekilde bitiririm bahane olur bana da

Oyunun sonunda sen de oldukça gelişmiş oluyorsun. Oyun son boss ishin ile 2 efsane havalı kılıç ustasının birbiriyle olan nihai savaşı hissini çok iyi veriyor. Ben öyle bir hava almıştım yani Çok iyi oyundu ya Sekiro, gidim de 6.ya bitireyim

O yaşlı moruk isshinin prime zamanına karşı kapışmak gerçekten cok zor ve epic bir savaş. Kesinlikle bir daha bitirmelisin hocam.
Öyleyse şimdi çatıda mı kapışıcam? Emma ile kapışmak olmadı ama fena ihanet ettim şu Owl meymenetsizini de kessem fena olmazdı.

En kısa zamanda ben de tekrar el atacağım ona.
Ben kuro’nun yasamasını istiyordum da ben oldurdum kuro’yu. Shura hariç farklı bir son için bitireceğim .

En kısa zamanda ben de tekrar el atacağım ona.
Ben kuro’nun yasamasını istiyordum da ben oldurdum kuro’yu. Shura hariç farklı bir son için bitireceğim .
Hocam sizde mi benim seçeneği seçtiniz?

Öyleyse şimdi çatıda mı kapışıcam? Emma ile kapışmak olmadı ama fena ihanet ettim şu Owl meymenetsizini de kessem fena olmazdı.
Owl’un teklifini reddetseydin onu oldurecektin. Genichiro ile oyun başında beyaz çiçeklerin olduğu yer var ya, orada kapışacaksın. Isshin ile de öyle. İlk ara sahnenin olduğu yerde.

Hocam sizde mi benim seçeneği seçtiniz?
Hayır hocam ancak benim sonum beni pek tatmin etmedi.
ne olursa olsun kuro yaşamalı diyordum ancak bizim wolf oldurdu kuro’yu pek anlamadım. shura sonundan da haberim olduğu için farklı bir son istiyorum kesinlikle.

Öyleyse Emma ile kapıştıktan sonra oraya gideceğim veya ben öyle anladım.

Emma ile kapistiktan sonra isshin ile çatıda savasiyorsun. Senin sonun farklı, bütün olay o çatıda bitecek. Ben shura hariç bir sondan bahsediyordum. Senin sonun shura sonu, en kötü son.

Yok hocam, üzerine ortalama 6saat daha oynayıp görevleri bitirmeniz gerekiyor. Sonra ishin ile savaşıyorsunuz
Isshin hemen ardından gelmiyor muydu hocam? Ben öyle hatırlıyorum niyeyse.

Senin savaşacağın isshin tek faz ve öyle çok da nitelikli bir Isshin değil. O perfect isshini görmen gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…