Sürprizbozan Sekiro'da yanlış seçeneği seçtikten sonra ne yapmalı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ustam aynı durum benim de başıma gelmişti. Garanti geri alamıyorsun. El mahkum böyle bitireceksin. Ancak mutlaka ng+ ac. Zaten bu oyun biraz öyle oyna oyna bitiri. Sonra bir ng+ daha. Ben oynadığım dönemde 4 kere ardı ardına bitirmiştim. Ancak şunu söyleyeyim ng+ta düşmanların canları ve hasarları %25 artıyor. Yani yeni oyuna başlamadan önce yeterince guclen. Wikiden açıp boldenge bulabileceğin Ancak almadığın önemli eşyaları alabilirsin. Veya prostetik kolların hepsini toplayabiliriz. Böyle bir durumda ng+ da loot yapma ihtiyacın azalacak. Cook daha kısa sürede şu anda geldiğin yere geleceksin.

Ustam aynı durum benim de başıma gelmişti. Garanti geri alamıyorsun. El mahkum böyle bitireceksin. Ancak mutlaka ng+ ac. Zaten bu oyun biraz öyle oyna oyna bitiri. Sonra bir ng+ daha. Ben oynadığım dönemde 4 kere ardı ardına bitirmiştim. Ancak şunu söyleyeyim ng+ta düşmanların canları ve hasarları %25 artıyor. Yani yeni oyuna başlamadan önce yeterince guclen. Wikiden açıp boldenge bulabileceğin Ancak almadığın önemli eşyaları alabilirsin. Veya prostetik kolların hepsini toplayabiliriz. Böyle bir durumda ng+ da loot yapma ihtiyacın azalacak. Cook daha kısa sürede şu anda geldiğin yere geleceksin.
Teşekkürler, öyleyse ben bütün mini Boss'ları kesip öyle New Game + yapayım.

O kadar oynayıp, uğraşıp oyunu kötü sonla bitirmek... Hayır ben henüz tam anlamıyla güçlenmemiştim bile daha gourd seedlerim elimdeydi onları bile harcamadım 🙁
Tekrar başlatınca malzemeler gitmiyor. Bitir öyle sonra tekrar başla hatta kuronun tılsımını alma . Sonra git lanetli çanı çal öyle oyna. Zor olsun az

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı