Evet Sekiro'da daha çok güçlenip Boss'a öyle gitme durumu olmaması zorlayıcı biraz. Tekrardan deneyeceğim akşam bakalım. Elden Ring çok büyük gözüküyor uzaktan kaybolmaktan korkuyorum.
Bence Monster Pusat gamepad çok başarılı F/P olarak. İncelemelerini izlemenizi tavsiye ederim. 4 sene kullandım şimdi DualSense'e geçtim. Hala öneriyorum çevreme Monster'ı. Yeni modellerinde iyiye gitmiştir diye umuyorum. Sarjlı ve sarjı da uzun gidiyor ayrıca. Ben Logitechler ile Youtube üzerinden kıyaslamıştım almadan önce.
Bence Monster Pusat gamepad çok başarılı F/P olarak. İncelemelerini izlemenizi tavsiye ederim. 4 sene kullandım şimdi DualSense'e geçtim. Hala öneriyorum çevreme Monster'ı. Yeni modellerinde iyiye gitmiştir diye umuyorum. Sarjlı ve sarjı da uzun gidiyor ayrıca. Ben Logitech'ler ile YouTube üzerinden kıyaslamıştım almadan önce.
Arkadaşların verdiği yanıtlardan kendine cevap bulabildin mi bilmiyorum ama Sekiro'ya alışabilmek için sadece şunu anlaman yeter.
1 - Bu oyun Souls oyunları gibi Dodge Roll atarak saldırıları engelleyemiyorsun. Saldırıları en temelde şu şekilde engelleyebilirsin : Zamanı geldiğinde zıplamak, Deflect ve Mikiri Counter
2 - Zamanını tutturduğun her saldırı Deflect edilebilir.