Sekiro'ya nasıl alışılabilir?

Evet Sekiro'da daha çok güçlenip Boss'a öyle gitme durumu olmaması zorlayıcı biraz. Tekrardan deneyeceğim akşam bakalım. Elden Ring çok büyük gözüküyor uzaktan kaybolmaktan korkuyorum.
Evet oldukça büyük bir oyun ve kaybolma şansınız var, isterseniz Steam'den ekleyin beni yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince.

Evet oldukça büyük bir oyun ve kaybolma şansınız var, isterseniz Steam'den ekleyin beni yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince.

İstek attım. Elden Ring'i yarından sonra alacağım hocam haberleşiriz.

Gamepad ile daha kolay oynanıyor bu tarz oyunlar imkanınız var ise eğer.
Hocam alacağım hem bu oyunlar için hem Fifa için ama F/P bir kol arıyorum var mı öneriniz.

İstek attım. Elden Ring'i yarından sonra alacağım hocam haberleşiriz.

Hocam alacağım hem bu oyunlar için hem FIFA için ama F/P bir kol arıyorum var mı öneriniz.

Bence Monster Pusat gamepad çok başarılı F/P olarak. İncelemelerini izlemenizi tavsiye ederim. 4 sene kullandım şimdi DualSense'e geçtim. Hala öneriyorum çevreme Monster'ı. Yeni modellerinde iyiye gitmiştir diye umuyorum. Sarjlı ve sarjı da uzun gidiyor ayrıca. Ben Logitechler ile Youtube üzerinden kıyaslamıştım almadan önce.

Kesinlikle değil.

Evet oyunun başındayım zor kestim ve yıldırdı açıkçası.

Logitech F310, daha kaliteli istersen F710.
F310 sorunlu diyorlar hocam ama

Bence Monster Pusat gamepad çok başarılı F/P olarak. İncelemelerini izlemenizi tavsiye ederim. 4 sene kullandım şimdi DualSense'e geçtim. Hala öneriyorum çevreme Monster'ı. Yeni modellerinde iyiye gitmiştir diye umuyorum. Sarjlı ve sarjı da uzun gidiyor ayrıca. Ben Logitech'ler ile YouTube üzerinden kıyaslamıştım almadan önce.

Dediğiniz gamepad satıştan kalkmış durumda hocam.

Arkadaşların verdiği yanıtlardan kendine cevap bulabildin mi bilmiyorum ama Sekiro'ya alışabilmek için sadece şunu anlaman yeter.
1 - Bu oyun Souls oyunları gibi Dodge Roll atarak saldırıları engelleyemiyorsun. Saldırıları en temelde şu şekilde engelleyebilirsin : Zamanı geldiğinde zıplamak, Deflect ve Mikiri Counter
2 - Zamanını tutturduğun her saldırı Deflect edilebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı