Selçuk Üniversitesi nasıldır?

aytuggggg

Zeptopat
Daha fazla  
Konya Selçuk Üniversitesi'ni 5. tercihim olarak yazdım düşük bir ihtimal olsa da gelebilir. Konya'da yaşayan veya Selçuk Üniversitesi'nde okuyan arkadaşlar; Konya dendiği gibi yobaz bir şehir mi yoksa yine dendiği gibi gelişmekte olan sessiz sakin bir şehir mi? Okunur mu? Kampüsü nasıldır, kötü tipler var mıdır? Bunlar merak ettiğim şeyler. (Konya Selçuk Gastronomi yazdım)

Selçuk köklü bir üniversitede hocam Konya'da tercih edebliceğin zaten 2 tane üniversite var bunlardan biriside Selçuk beğeneceğini umuyorum ben.

Gelişmekte olan sessiz sakin şehir. Her denilene inanmayın. Konya ve Selçuk Üniversitesi hakkında bilgim var. Aklınıza takılan soruları sorarsanız cevaplamak isterim.

Gelişmekte olan sessiz sakin şehir. Her denilene inanmayın. Konya ve Selçuk Üniversitesi hakkında bilgim var. Aklınıza takılan soruları sorarsanız cevaplamak iste

Hocam Üniversitenin eğitimi hakkında şüphem yok kampüsü yolu maliyeti falan filan bunlarda sorun değil sadece sosyal medyada Konya kötüleniyor insanı ve çevresi bakımından biraz korkutuyor beni Antalya'dan geleceğim çünkü hani nasıl söylesem kötü tipler anlamışsızdır beni muhtemelen.

Hocam üniversitenin eğitimi hakkında şüphem yok kampüsü yolu maliyeti falan filan bunlarda sorun değil sadece sosyal medyada Konya kötüleniyor insanı ve çevresi bakımından biraz korkutuyor beni Antalya'dan geleceğim çünkü hani nasıl söylesem kötü tipler anlamışsızdır beni muhtemelen.

Okuldakilerle takılırsın hocam bulursun birilerini Konya şehir olarak güzel insan olarak rezalet sana tavsiyem konyalılar ile konuşmam ama sırf bu sebeptende üniversite yazmamazlık olmaz bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı