@312971, konu gereksiz yere uzadı. Körü körüne savunan adamlarla da tartışma yapmayı sevmiyorum.
Yok hocam gerçek anlamda yarış halindeler.
Hangisinde yok? Biraz haber dinleyin yalanlarını kendileri ortaya çıkarıyorlar. Bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor.
Gelişmiş ülkeler vergi rekortmeni değiller hatta bu durumdan çok uzaktalar, yüksek vergi refahı ekonomiyi beslemez ucuz iş gücü yaratır, halk fakirleşirken belli gruplar aşırı zenginleşir. AB ve ABD vs Çin örn.Kardeşim devlet vergiyle çocuk sevgiyle büyür. Eğer o vergileri vermeyeyedik şuan burada tartışıyor olmayacaktık. Türkiye'nin ekonomisi daha da kötü olsaydı direk Tayyip'in fişini çekerlerdi. Örneğin Almanya 2.Dünya Savaşı'ndan sonra asker tutamıyor. Ama adamlar ekonomiyi yönetiyor kimse de bir şey diyemiyor.
Muhalefet sütten çıkmış ak kaşık değil elbette ama boş masraf gibi söylemleri yap-işlet-devret modeline yönelik, çünkü ciddi anlamda yolsuzluklar dönüyor. Öte yandan her yere kaliteli yol gitmesi gerçekten çok önemli ama yalnızca inşaat ekonomisine odaklanmış bir hükümetin sonucu kısır döngü ve bulunduğumuz ekonomidir. Bu durumu eleştirmek her vatandaşın görevidir.H-hocam yollar (ki yapılan çoğu yola muhalefet karşı çıktı boş masraf diye ve şimdi yetmiyor bile.) hava alanları hangi parayla yapılıyor zannediyorsunuz?
Burada mantıksal bir değerlendirme gözükmüyor. CHP zihniyeti sanırsam kast ettiğiniz. İsrail ve amerikada seçimleri çok farklı karşıt gruplar kazandı, koalisyon oluşturdular(israil yeni hükümet koalisyonunda filistinli iş adamlarının kurduğu lobi bile var ve eminim oy verenler filistinli grubun israili terörize edeceğinden korkmadı).@312971 O dediklerini sorgulamakta gayet haklısın. Zaten benim de AKP'den soğumamdaki nedenlerden. Hükümeti eleştir hakkındır. Ama bak o kadar kesin söylüyorum ki ister inan ister inanma CHP bu ülkenin başına geçerse hepimiz ayvayı yeriz. Ben AKP'yi sevmiyorum bu arada. Sadece mantıksal durum değerlendirmesi yapıyorum. Hangisi en karlı diye. AKP şu an benim için daha karlı.
İstanbul şu anda aynı anda en çok yapılan şehir. Haberin olsun.Körü körüre değil başta CHP olaydı bilmem neyi görürdünüz. O zaman anlardınız ama iş işten geçerdi. İmamoğlu taş üstüne taş koymadı + iettlere bakmadı hepsi arızalandı, kaç yıldır metro yapacak bir yapamadı.
Bunun karşısında iktidarın yaptıklarına bakarak savunuyorum körü körüne değil.