Selectra nasıl bir ilaç?

Pablo19

Centipat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, selectra kullanan var mı? Psikiyatr yazacaktı fakat nasıl bir ilaç merak ediyorum. Fazla uyutur mu? Dalgın biri yapar mı? Daha önce hiç antidepresan kullanmadım, sadece deneyimi olanların bilgilerini merak ediyorum.

Kullandığım zaman hayatım daha kötü olmuştu. Sürekli abur cubur yiyip Instagram Reels izliyordum. Hatta aklımı bile kullanamıyordum.

Birkaç ay kullanıp bıraktım. Bıraktıktan 1 ay sonra her şey normale döndü.

Ne yaptınız hocam? Ben de başlayacağım, merak ediyorum.

Hocam selamlar, ben OKB için Selectra kullandım. Başta 50 mg ile başladı doktor ama 200'e kadar çıktım. Faydasını gördün mü dersen, evet gördüm ama uzun vadede ve ekstra çalışmalar ile BDT, EMDR terapileri gibi. Şu an ilaç değişikliğine gitti, doktor Luvox kullanıyorum. Sen ne için kullanacaksın?

Hocam selamlar, ben OKB için Selectra kullandım. Başta 50 mg ile başladı doktor ama 200'e kadar çıktım. Faydasını gördün mü dersen, evet gördüm ama uzun vadede ve ekstra çalışmalar ile BDT, EMDR terapileri gibi. Şu an ilaç değişikliğine gitti, doktor Luvox kullanıyorum. Sen ne için kullanacaksın?
Aleyküm selam. Ben panik atak için kullanacağım. Bir olumsuz etkisi olmuş muydu? Ben bu ilacı çok önceden de kullanmıştım. 11 yaşlarında. O zaman yan etkilerinden dolayı bırakmıştım.

Aleykümselam. Ben panikatak için kullanacağım. Bir olumsuz etkisi olmuş muydu? Ben bu ilacı çok önceden de kullanmıştım. 11 yaşlarında. O zaman yan etkilerinden dolayı bırakmıştım.

Hocam açıkça söyleyeyim ben hiçbir yan etki yaşamadım ama kişiden kişiyede değişiyor panik bozukluğuma epey iyi gelmişti, depresyonuma kötü geldi, OKB'de bir değişiklik olmadı bende.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı