"Self-healing BIOS recovery prossesing" hatası

Tgcgns

Femtopat
Daha fazla  
Laptop düştü ve ekran kırıldı. HDMI ile TV'ye yansıtmaya çalıştım, kısa süre de olsa ekrana bir şeyler yansıdı. "yansıyan bilgi: Self-healing BIOS recovery prossesing."şeklinde. Resim olarak ekledim. Sorum şu: Sizce anakart yanmış olsa bu ekran görüntüsünü verir mi? Size göre sorun nedir? "self-healing BIOS recovery prossesing". Laptop çok yeni ve bana emanet. Yardım eden olursa çok sevinirim :(
bıos.jpg

Laptop düştü ve ekran kırıldı. HDMI ile TV'ye yansıtmaya çalıştım, kısa süre de olsa ekrana bir şeyler yansıdı. "yansıyan bilgi: Self-healing BIOS recovery prossesing."şeklinde. Resim olarak ekledim. Sorum şu: Sizce anakart yanmış olsa bu ekran görüntüsünü verir mi? Size göre sorun nedir? "self-healing BIOS recovery prossesing". Laptop çok yeni ve bana emanet. Yardım eden olursa çok sevinirim :(
Eki Görüntüle 1736169
Sürecin tamamlanmasını beklediniz mi ?

Anakart komple yansa bu uyarıyı verir miydi sizce? Ekrana bu BİOS uyarısı gelir miydi?
Düştüğünde başka hasarlar da almış bu durumda.

Sürecin tamamlanmasını beklediniz mi?

Evet bekledim fakat sonra ekrana yansıttığı "self-healing BIOS recovery prossesing"görüntüsü de gitti. Sadece klavye ışıkları açık çalışır vaziyette HDMI İLE TV'ye takılı şarjda bekliyor.

Bıos konusunda uzman ve tecrübeli biri bu uyarı hakkında bilgi verebilir mi? ''Self-healing BIOS recovery prossesing."

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı