Selim Kotil kimdir?

Makaleler
9
Daha fazla  
Arkadaşlar,

Bu adam kimdir, nedir bileniniz var mı ? Az önce Babala TV'deki videosunu izledim, adam gerçekten süper konuşuyor. Doğru söylemek gerekirse bu videoyu izlemeden önce adamın "S"sini bilmiyordum fakat konuşmaları insanı hayran bırakıyor.

Yaklaşık 4-5 ay önce Youtube'da Meltem TV'de Akıl Oyunu adlı programına denk gelmiştim. İlk orada izlemiştim kendisini ve o gün bugündür severim. Hele hele Erol Mütercimler ile beraber çok güzel 2'li oluyorlar. Ülkeyi şu 2 adama verseler ülke şahlanacak zaten. Benim gözümde gerçek müslüman, gerçek Atatürkçü ve gerçek milliyetçi bir insandır kendisi. Diğerleri gibi fasa fiso değil. Umarım bir gün ülkenin başında da görürüz kendisini.

Hem senin adına hemde Türk medyası adına üzüntü verici bir durum. Siyaset ilgini çekmiyor diye tahmin ediyorum. Türkiye'de siyaset yapmaya çalışan Bağımsız Türkiye Partisi'nin genel başkan yardımcısı ve aynı zamanda İstanbul Büyük Şehir Belediyesi adayı. Konuşmaları etkileyici fakat siyasilerinin genel özellikleri güzel konuşuyor olmaları. Bu arada her konuşmasında Haydar Baş'a olan hayranlığını dile getirmeden konuşmasını sonlandıramıyor :D

@UmuTzn Haydar Baş konusunda aynen katılıyorum. Hatta sevmediğim tek özelliği o diyebilirim. Her konuşmasında ve ya programında sürekli Haydar Baş'ı övüyor. Bende Selim Kotil'i ne kadar seviyorsam Haydar Baş'a da o kadar ısınamıyorum. Haydar Baş kendisini gereksiz fazla övüyor gibi geliyor bana. Tabi Selim Bey bu kadar övdüğüne göre vardır belki bir bildiği diyorum.🤔

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı