asdo Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 771 Çözümler 11 Yer Bursa 30 Ağustos 2021 #11 Cagrisinci dedi: Hocam konu troll değil neden böyle bir şey yapayım ki!? Hocalarım RTX ekran kartını kullanıyor sıkıntı yok Afterburnerdan bakmamış iade etmiş şuan inceleme yapıyorlarmış. Genişletmek için tıkla... Yarım saatte iade edip incelemeye almışlar, vay be. Jetle gidiyor galiba.
Cagrisinci dedi: Hocam konu troll değil neden böyle bir şey yapayım ki!? Hocalarım RTX ekran kartını kullanıyor sıkıntı yok Afterburnerdan bakmamış iade etmiş şuan inceleme yapıyorlarmış. Genişletmek için tıkla... Yarım saatte iade edip incelemeye almışlar, vay be. Jetle gidiyor galiba.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.240 Makaleler 14 Çözümler 113 30 Ağustos 2021 #12 asdo dedi: Yarım saatte iade edip incelemeye almışlar, vay be. Jetle gidiyor galiba. Genişletmek için tıkla... 90.000 TL'yi sadece makineye vermiyorsunuz. Premium destek sunuyorlar. Bilmiyorsanız çamur atmayın.
asdo dedi: Yarım saatte iade edip incelemeye almışlar, vay be. Jetle gidiyor galiba. Genişletmek için tıkla... 90.000 TL'yi sadece makineye vermiyorsunuz. Premium destek sunuyorlar. Bilmiyorsanız çamur atmayın.
asdo Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 771 Çözümler 11 Yer Bursa 30 Ağustos 2021 #13 Lord Raiden dedi: 90.000 TL'yi sadece makineye vermiyorsunuz. Premium destek sunuyorlar. Bilmiyorsanız çamur atmayın. Genişletmek için tıkla... Şehrinde teknik servis yoksa yarım saatte bunlar olamaz.
Lord Raiden dedi: 90.000 TL'yi sadece makineye vermiyorsunuz. Premium destek sunuyorlar. Bilmiyorsanız çamur atmayın. Genişletmek için tıkla... Şehrinde teknik servis yoksa yarım saatte bunlar olamaz.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.240 Makaleler 14 Çözümler 113 30 Ağustos 2021 #14 asdo dedi: Şehrinde teknik servis yoksa yarım saatte bunlar olamaz. Genişletmek için tıkla... Hangi şehirde olduğunu nereden biliyorsunuz?
asdo dedi: Şehrinde teknik servis yoksa yarım saatte bunlar olamaz. Genişletmek için tıkla... Hangi şehirde olduğunu nereden biliyorsunuz?
asdo Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 771 Çözümler 11 Yer Bursa 30 Ağustos 2021 #15 Lord Raiden dedi: Hangi şehirde olduğunu nereden biliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yoksa diyorum, ne bu sinir?
Lord Raiden dedi: Hangi şehirde olduğunu nereden biliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yoksa diyorum, ne bu sinir?
Cagrisinci Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 670 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #16 asdo dedi: Şehrinde teknik servis yoksa yarım saatte bunlar olamaz. Genişletmek için tıkla... Hocam dün almıştı bana göstermişti. Önyargılı olmayın! Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2021
asdo dedi: Şehrinde teknik servis yoksa yarım saatte bunlar olamaz. Genişletmek için tıkla... Hocam dün almıştı bana göstermişti. Önyargılı olmayın!
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 30 Ağustos 2021 #17 Cagrisinci dedi: Hocam dün almıştı bana göstermişti. Önyargılı olmayın! Genişletmek için tıkla... Sürücüleri yüklü mü?
Cagrisinci dedi: Hocam dün almıştı bana göstermişti. Önyargılı olmayın! Genişletmek için tıkla... Sürücüleri yüklü mü?
Cagrisinci Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 670 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #18 377660 dedi: Sürücüleri yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Yüklü hocam. Pek bir şey yapmamış garantisi filan gitmesin diye. Her şeyini kontrol etmiş.
377660 dedi: Sürücüleri yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Yüklü hocam. Pek bir şey yapmamış garantisi filan gitmesin diye. Her şeyini kontrol etmiş.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.015 Çözümler 25 30 Ağustos 2021 #19 90k az para değil ışık hızında ürünü almalari normal? Premium servis olması lazım.
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 30 Ağustos 2021 #20 Cagrisinci dedi: Yüklü hocam. Pek bir şey yapmamış garantisi filan gitmesin diye. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Temellerin üzerinden geçiyor. Gerçi servise göndermiş, sonuç gelene kadar bir şey diyemem.
Cagrisinci dedi: Yüklü hocam. Pek bir şey yapmamış garantisi filan gitmesin diye. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Temellerin üzerinden geçiyor. Gerçi servise göndermiş, sonuç gelene kadar bir şey diyemem.