Yarım saatte iade edip incelemeye almışlar, vay be. Jetle gidiyor galiba.Hocam konu troll değil neden böyle bir şey yapayım ki!? Hocalarım RTX ekran kartını kullanıyor sıkıntı yok Afterburnerdan bakmamış iade etmiş şuan inceleme yapıyorlarmış.
Yarım saatte iade edip incelemeye almışlar, vay be. Jetle gidiyor galiba.Hocam konu troll değil neden böyle bir şey yapayım ki!? Hocalarım RTX ekran kartını kullanıyor sıkıntı yok Afterburnerdan bakmamış iade etmiş şuan inceleme yapıyorlarmış.
90.000 TL'yi sadece makineye vermiyorsunuz. Premium destek sunuyorlar. Bilmiyorsanız çamur atmayın.Yarım saatte iade edip incelemeye almışlar, vay be. Jetle gidiyor galiba.
Şehrinde teknik servis yoksa yarım saatte bunlar olamaz.90.000 TL'yi sadece makineye vermiyorsunuz. Premium destek sunuyorlar. Bilmiyorsanız çamur atmayın.
Hangi şehirde olduğunu nereden biliyorsunuz?Şehrinde teknik servis yoksa yarım saatte bunlar olamaz.
Yoksa diyorum, ne bu sinir?Hangi şehirde olduğunu nereden biliyorsunuz?
Hocam dün almıştı bana göstermişti. Önyargılı olmayın!Şehrinde teknik servis yoksa yarım saatte bunlar olamaz.
Sürücüleri yüklü mü?Hocam dün almıştı bana göstermişti. Önyargılı olmayın!
Yüklü hocam. Pek bir şey yapmamış garantisi filan gitmesin diye. Her şeyini kontrol etmiş.Sürücüleri yüklü mü?
Yüklü hocam. Pek bir şey yapmamış garantisi filan gitmesin diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.