Semruk S7 v9.2.3 vs Tulpar T6 v1.2.2

samandro

Megapat
Merhaba,
Semruk S7 v9.2.3 vs Tulpar T6 v1.2.2 bütçe 90k hangi laptopu önerirsizin Monster almak istiyorum çünkü Semruk'u sanırım MSI üretiyormuş ve kasası çok hoş geldi SteelSeries klavyesi ile birlikte çok hoş olmuş.

Sizce 4080 mi tercih edilmeli Tulpar T6 yoksa Semruk mu alınmalı 4070 Semruk'un kasası çok daha albeni diyor çok kararsız kaldım Tulpar kasası çok daha ince gözüküyor ısınma problemi düşündürdü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam benden naçizane tavsiye. Umarım doğru anlarsınız. Özellikle yüksek bütçede risk alıp karma şekilde ürünü toplayan markaya pek yanaşmayın. MSI yapsa bile hangi kalite de net bilginiz var mı? MSI Cyborg ayrı, Katana ayrı, Pulse ayrı, sword ayrı, Vector apayrı. 4070 92 k yerine çok daha iyi MSI Crosshair var hem de ucuz(4060) ederinden çok pahalı Crosshair ama şahsen Monster yerine daha iyi seçim olur.
Yine bütçe içinde Legion 4080 Vector ROG gibi ürünler var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu fiyata Crosshair almanızı önermem. Keza sword aynı şekilde.
MSI Crosshair 16 HX D14VFKG-245TR i7-14700HX 32GB 1TB SSD 8GB RTX4060 16 QHD+ 240Hz Windows 11Â | Ebrar Bilgisayar Türkiye de ilk debir mağaza da fiyat teklifi gördüm. İsterseniz 50k teklif edin. Bu 2024 ve aşırı güzel ürün. Eksiği 4060 olması ve fahiş fiyat.
MSI Vector 16 HX A14VHG-497XTR i9-14900HX 32GB 1TB SSD 12GB RTX4080 175W 16 QHD+ 240Hz FreeDOSÂ | Ebrar Bilgisayar hızlı şekilde gördüğüm Vector 4080.
Paneli düşük ama kaliteli Vector 70k civarı yine.

Hocam benden naçizane tavsiye. Umarım doğru anlarsınız. Özellikle yüksek bütçede risk alıp karma şekilde ürünü toplayan markaya pek yanaşmayın. MSI yapsa bile hangi kalite de net bilginiz var mı? MSI Cyborg ayrı, Katana ayrı, Pulse ayrı, sword ayrı, Vector apayrı. 4070 92 k yerine çok daha iyi MSI Crosshair var hem de ucuz(4060) ederinden çok pahalı Crosshair ama şahsen Monster yerine daha iyi seçim olur.
Yine bütçe içinde Legion 4080 Vector ROG gibi ürünler var.

Bu fiyata Crosshair almanızı önermem. Keza sword aynı şekilde.
MSI Crosshair 16 HX D14VFKG-245TR i7-14700HX 32GB 1TB SSD 8GB RTX4060 16 QHD+ 240Hz Windows 11Â | Ebrar Bilgisayar Türkiye de ilk debir mağaza da fiyat teklifi gördüm. İsterseniz 50k teklif edin. Bu 2024 ve aşırı güzel ürün. Eksiği 4060 olması ve fahiş fiyat.
MSI Vector 16 HX A14VHG-497XTR i9-14900HX 32GB 1TB SSD 12GB RTX4080 175W 16 QHD+ 240Hz FreeDOSÂ | Ebrar Bilgisayar hızlı şekilde gördüğüm Vector 4080.
Paneli düşük ama kaliteli Vector 70k civarı yine.

güzel ürünler hepsi gerçekten ama ne bileyim ben mesela geçenlerde monster araştırmadan bir modelini sipariş ettim sonra iade ettim çok ilgilendiler iade aşamasında aşırı sıcak kanlı davrandılar hemen iadeyi kabul ettiler falan bana teknik servis kısmı çok sıcak geldi deidm bir sorujn olsa bile bilgisayarı bıraktığımda düzeltir verirler gibi bir güvence verdiler şimdi hepsiburada vs ordan burdan alıcam ama bir sorun oldu mu karşımda monster ekibi gibi muhattap olur mu acaba o da düşündürücü

Güzel ürünler hepsi gerçekten ama ne bileyim ben mesela geçenlerde Monster araştırmadan bir modelini sipariş ettim sonra iade ettim çok ilgilendiler iade aşamasında aşırı sıcak kanlı davrandılar hemen iadeyi kabul ettiler falan bana teknik servis kısmı çok sıcak geldi deidm bir sorujn olsa bile bilgisayarı bıraktığımda düzeltir verirler gibi bir güvence verdiler şimdi Hepsiburada vs oradan buradan alacağım ama bir sorun oldu mu karşımda Monster ekibi gibi muhatap olur mu acaba o da düşündürücü.

Hocam haklısınız servis kısmı önemli. Daha önemli olan şans hariç 2 senede kaç kez servis yüzü görürsünüz o da düşünülmeli. Az para değil ki. 90k bahsediyorsunuz. Bence biraz daha düşünün.

Tulpar daha mantikli degil cunku t6'daki işlemci pek oyun icin urwtilen bir islemci degil.

Konuyu hortlatmışsın, üstüne 4070'li laptop daha iyi diyorsun adama.

Konuyu hortlatmışsın, üstüne 4070'li laptop daha iyi diyorsun adama.

Pardon, ben T6 V2.1.2 ile karistirtim. Onun islemcisi pek oyun için degildi ondan ( AI creator). Evet konuyu biraz hortlattim 🤔

Merhaba,
Semruk S7 v9.2.3 vs Tulpar T6 v1.2.2 bütçe 90k hangi laptopu önerirsizin Monster almak istiyorum çünkü Semruk'u sanırım MSI üretiyormuş ve kasası çok hoş geldi SteelSeries klavyesi ile birlikte çok hoş olmuş.

Sizce 4080 mi tercih edilmeli Tulpar T6 yoksa Semruk mu alınmalı 4070 Semruk'un kasası çok daha albeni diyor çok kararsız kaldım Tulpar kasası çok daha ince gözüküyor ısınma problemi düşündürdü.
Dostum bende monster Semruk s7 v9.2.3 var aldığım günden beri islemcim oyunlarda 97-100° altına düşmüyor 3 kez servise gitti fan lar isi bloklari degisti isin kötü yanı sadece 3-4 ay kullandım dayanamadım 0 masa üstü istemiyorum aldım 3 kez servise gitmesine rağmen sorun çözülmedi bugun elime geçti oyuna girdim yine 100° işlemci tüketici hakem heyetine şikayet edicem bu modelde tek sorun yaşayan benmiyim işlemcide bir sorun var

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı