Bilgisayarında zararlı yazılım var. Sağ alttaraftaki "e" simgeli olan bir malware.
Ayrıca USB koruman gereksiz, kaliteli bir güvenlik yazılımı kullanmalıydın.
Bunu da geçtim kullandığın sistem Windows 7. Oynadığın bazı oyunlarsa korsan.
Pc ile yemek yapmayı bırak temel şeyleri bile öğrenememişsin.
İlk başlar ben de alışamadım. Ama alışınac başka sistem aramazsın. Benim eski kasaya bile Winows 8.1 kurunca canlandı. Windows 8.1 ile devam et. Burada tavsiyeler tecrübeler ile kanıtlanmıştır. Yoksa bu kadar ısrar edilmez. Güncel olan daha iyidir. Bu güzel ortam bunu tavsiye ediyor. @Tolga Şahin
Ya komutanım, sizde de ne göz varmış...Bilgisayarında zararlı yazılım var. Sağ alttaraftaki "e" simgeli olan bir malware.
Bilgisayarında zararlı yazılım var. Sağ alttaraftaki "e" simgeli olan bir malware.
Yazının sonunda alakasını yazmış.Hayır yani şimdi konu ile ne alakası var orasını çözemedim.
Şahsi olan bir durum yok, ayrıca halledilebilir dediğiniz şeyleri görmeniz için söylenmiş.Bunlar hepsi halledilebilir, yok usb, yok program bunlar hepsi halledilebilir. Gerçekten hayatta daha önemli şeyler var ama bu şekilde dile getirilmez.
Benim bildiğim Technopat benim bildiğim insanların hevesini kursağında bırakmaz.
Anladığım kadarıyla sizin bu şekilde yaklaşımınız, bence Technopat olarak değil de şahsi olarak görüyorum.
Buna tekabul ediyor. Bizleri takip eden kişi söylediğiniz gibi vidanın yönüne kadar takip ediyorsa dediklerimizi de en azından bilmesi lazım. Çünkü AV kullanmıyorsun, o kadar bas bas her konuda neredeyse güncellikten yana olduğumuzu, çöp programları kurmamanız gerektiğini, Win 8.1 kullanmayı tavsiye ettiğimize rağmen bunları yapmamanızdan dolayı arkadaşlar söylemiştir. Yani alınmanıza gerek yok, sadece durumun farkında olmanızı istemişler.Konu sahibi, görünen o ki; siz daha Technopat'lı olamamışsınız...
Sizinkisi biraz karşılıksız aşka benziyor.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.