Sen ne güzelsin Technopat

Bilgisayarında zararlı yazılım var. Sağ alttaraftaki "e" simgeli olan bir malware.
Ayrıca USB koruman gereksiz, kaliteli bir güvenlik yazılımı kullanmalıydın.
Bunu da geçtim kullandığın sistem Windows 7. Oynadığın bazı oyunlarsa korsan.

Pc ile yemek yapmayı bırak temel şeyleri bile öğrenememişsin.

Bilgisayarında zararlı yazılım var. Sağ alttaraftaki "e" simgeli olan bir malware.

Abi Windows 7' ye laf etmeyin üzülüyorum ya. :( Alışamadım 8' e bir türlü ne yapayım daha pratik geliyor. :D

İlk başlar ben de alışamadım. Ama alışınac başka sistem aramazsın. Benim eski kasaya bile Winows 8.1 kurunca canlandı. Windows 8.1 ile devam et. Burada tavsiyeler tecrübeler ile kanıtlanmıştır. Yoksa bu kadar ısrar edilmez. Güncel olan daha iyidir. Bu güzel ortam bunu tavsiye ediyor. @Tolga Şahin

İlk başlar ben de alışamadım. Ama alışınac başka sistem aramazsın. Benim eski kasaya bile Winows 8.1 kurunca canlandı. Windows 8.1 ile devam et. Burada tavsiyeler tecrübeler ile kanıtlanmıştır. Yoksa bu kadar ısrar edilmez. Güncel olan daha iyidir. Bu güzel ortam bunu tavsiye ediyor. @Tolga Şahin

Düşündürdün dostum fakat bir sorum var. Şimdi ben bilgisayarıma Windows 8.1 kurarsam oyunlarım, belgelerim silinmek zorunda mı yoksa hepsini koruyarak işletim sistemini değiştirebilir miyim ?

Ya komutanım, sizde de ne göz varmış... (y)

Konu sahibi, görünen o ki; siz daha Technopat'lı olamamışsınız...
Sizinkisi biraz karşılıksız aşka benziyor.:D

Hayır yani şimdi konu ile ne alakası var orasını çözemedim.
Ayrıca Win 7 kullanıyorum eyvallah.(Ben inatla win 8 kullanmalıyım demediğim halde.)
Usb korumanın şart olduğunu da dile getirmiyorum (ki sırf sizde gereksiz dediğiniz için şuan dile getiriyorum.)
Oynadığım bazı oyunlar korsan haklısın.( Bütçe ile alakalı bir durum.)
Bu kadar insanın yazdıkları değil de nedense senin dediklerine cevap veriyorum.
Bazı noktalar da haklı olabilirsiniz.
Misal usb programı konusun da lakin şöyle bir şey var. Technopat ailesi kalkıpta vidanın sağ tarafa doğru sıkıldığını, sol tarafa doğru açıldığına kadar söylüyor ise eğer senin bence bunları söylemene bile gerek yok.
Bunlar hepsi halledilebilir, yok usb, yok program bunlar hepsi halledilebilir. Gerçekten hayatta daha önemli şeyler var ama bu şekilde dile getirilmez.
Benim bildiğim Technopat benim bildiğim insanların hevesini kursağında bırakmaz.
Anladığım kadarıyla sizin bu şekilde yaklaşımınız, bence Technopat olarak değil de şahsi olarak görüyorum.

Yazım hatası olmuştur özür dilerim, sinirimden dolayı hepsi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır yani şimdi konu ile ne alakası var orasını çözemedim.
Yazının sonunda alakasını yazmış.
Bunlar hepsi halledilebilir, yok usb, yok program bunlar hepsi halledilebilir. Gerçekten hayatta daha önemli şeyler var ama bu şekilde dile getirilmez.
Benim bildiğim Technopat benim bildiğim insanların hevesini kursağında bırakmaz.
Anladığım kadarıyla sizin bu şekilde yaklaşımınız, bence Technopat olarak değil de şahsi olarak görüyorum.
Şahsi olan bir durum yok, ayrıca halledilebilir dediğiniz şeyleri görmeniz için söylenmiş.
Anlatılmak istenen er36po'nun da dediği gibi;

Konu sahibi, görünen o ki; siz daha Technopat'lı olamamışsınız...
Sizinkisi biraz karşılıksız aşka benziyor.:D
Buna tekabul ediyor. Bizleri takip eden kişi söylediğiniz gibi vidanın yönüne kadar takip ediyorsa dediklerimizi de en azından bilmesi lazım. Çünkü AV kullanmıyorsun, o kadar bas bas her konuda neredeyse güncellikten yana olduğumuzu, çöp programları kurmamanız gerektiğini, Win 8.1 kullanmayı tavsiye ettiğimize rağmen bunları yapmamanızdan dolayı arkadaşlar söylemiştir. Yani alınmanıza gerek yok, sadece durumun farkında olmanızı istemişler.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00