SeikalR
Hectopat
Arkadaşlar merhaba, öncelikle senaryom bilim-kurgu temalı bir senaryo. Öyle hobi olarak saçma saçma devam ettirmiyorum. Bildiğiniz dizileri izleyip insanların neler sevdiğini öğrenerek bir evren yarattım. Çok güzel bir senaryo olacağını düşünüyorum. Piyasadaki en çok sevilen dizilerin hayranlarının neleri sevdiğini sevmediğini öğrendim. Her zaman senaryor mu geliştirdim. Kendime çok güveniyorum. Küçük bir proje olmasını istemiyorum. Çünkü çok büyük bir iş potansiyeli olan projenin küçük bir proje uğruna harcanmasını istemem. Bir sürü yerle iletişime geçmeye çalışıyorum ama ya farklı projeleri oluyor ya da dışardan senaryo kabul etmiyorlar. Senaryor mu satabilirsem Netflix'e satmayı isterim.(Normalde istemem ama sadece kendimi gösterebileceğim yer sadece Netflix.) Netflix'e e-mail yollayarak kabul edip etmediklerini sordum ve bana şöyle cevap verdiler: Yerleşik bir temsilci ile bize senaryonuzu ulaştırabilirsiniz. Yerleşik temsilci nasıl bulunur, nedir? Başka bir fikriniz varsa yazabilirsiniz. Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: