Senaryosu güzel oyun önerisi

200 saat klavye mouse ile oynadım gamepad çok fark ediyor mu?
Ben tek kişilik TPS oyunlarını Gamepad ile oynarım hep mümkünse. Geçen yıl Gamepad'i test etmek için GTA V'e girmiştim. Çıktığımda 25 saatlik süre ile oyunu 3. kez bitirmiştim.
 
Ben de RDR2'yi bir süre klavye fare ile oynayarak hata ettim. Gamepad ile kat kat daha keyifli oluyor. Özellikle silahları kullanması epey fark ediyor.
 
Bundan daha iyi senaryosu olan oyun tanımam.

1631557600012.png
 
Fiyati ne durumda bilmiyorum ama AC Odyssey öneririm. Hikayesini baya beğenmiştim. Grafikleri, açık dünyasıyla güzel bir atmosfer sunuyor.
 
AC: Valhalla tam bir facia. Hiç tavsiye etmem, 46 saat oynadım ortalama. Aldığıma pişman oldum, bir süre sonra ana hikaye yolundan sapıyor. İngiltere'de müttefik edin dur, tarikat üyesi öldür dur, tarikat üyesini bulmak için şu şehrin şu binasının içine gir, şu parşömeni bul ve ardından üyeyi keşfet, ardından git öldür oooh öl babam öl vallahi oynamak için sabır lazım. AC serisinden Origins, Odyssey ve Black Flag tavsiye edebilirim. Origins ve Odyssey en azından Valhalla kadar kendini tekrar eden oyunlar değiller şahsımca. Black Flag ise korsan temalı açık dünyası ile sizi cezbedebilir, hikayesi basit temele dayalı ancak güzeldir. GTA 4 Complete Edition da iyidir, oynayabilirsiniz. Optimizasyonu bir tık kötüdür ama eski oyun sonuçta.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı