Çözüldü Send butonuna basınca request atma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EQUARIA

Hectopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Meslek
Elektrik Elektronik Mühendisliği
Yazdığım formu webhook üzerinden dummy Endpoint'e bağladım. Site her yenilendiğinde 1 options 1 post olmak üzere 2 adet request oluşuyor. Ben bunun sadece "send" butonuna basıldığında oluşmasını istiyorum. Girilen verilen Send'e basınca dummy Endpoint'e geçiyor fakat request konusunda böyle bir sorunum var. Yardıma ihtiyacım var.

Çözüm
Peki, anladım. JavaScript ile tıklaıdığınzı Button'un ID'si ile Request atabilirsiniz. Bunun için Ajax kullanmanız gerekebilir. Ek olarak document ready metotunu kullanmanız lazım.
Önemli veriler içerdiği için kodları yüklemek istemedim. Fakat JS, CSS, HTML hangi dosyayı yüklememi istiyorsanız o bilgilerden arındırıp yükleme yapabilirim. Müneccim olmadığınızı ve tahmin edemeyeceğinizi biliyorum fakat genel bir yardım olursa da yeterli olur diye düşünüyorum.

Peki, anladım. JavaScript ile tıklaıdığınzı Button'un ID'si ile Request atabilirsiniz. Bunun için Ajax kullanmanız gerekebilir. Ek olarak document ready metotunu kullanmanız lazım.

Son düzenleme:
Çözüm
Peki, anladım. JavaScript ile tıklaıdığınzı buttonun ID'si ile Request atabilirsiniz. Bunun için Ajax kullanmanız gerekebilir. Ek olarak document ready metodunu kullanmanız lazım.
Yardımınız için teşekkür ediyorum. Yeterince yardımcı oldunuz 😊.

Her butonun bir ID değeri var. Hangi butona tıklarsanız farklı işlem yaptırabilirsiniz. Bunun için ID değerini almanız ve ona göre process yapmanız gerekiyor. Rica ederim.

JavaScript:
$(document).ready(function(){
    $("#button_id").click(function(){

}
}

Technopat Haberler

Geri
Yukarı