Sendeo kargo nasıldır?

Bende hiçbir sorun olmadı ekşide yazılanları pek takmayın herkese sallıyorlar.

Sallama işi zor. Genel anlamda kargonun tedarik zinciri ağı geniş değil. Bizim lojistiğe göre tabii. Kaba bir bakış atınca iyi olmuyor bana göre. Yoksa iyi yorumda bolca mevcut fakat kötü yorumda. Genel olarak kolay gelsin gibi yenilikçi inovasyonel bir kargo şirketi gibi duruyor. Bakmak lazım. Umarım büyüyecek bir kargo şirketi olur.

Sallama işi zor. Genel anlamda kargonun tedarik zinciri ağı geniş değil. Bizim lojistiğe göre tabii. Kaba bir bakış atınca iyi olmuyor bana göre. Yoksa iyi yorumda bolca mevcut fakat kötü yorumda. Genel olarak kolay gelsin gibi yenilikçi inovasyonel bir kargo şirketi gibi duruyor. Bakmak lazım. Umarım büyüyecek bir kargo şirketi olur.

Zaten en iyi kargo şirketi demiyorum sadece bir sıkıntı çıkmıyor genelde demek istedim.

Tövbe billah bir daha Sendeo kargo ile işim olursa. 5 Haziranda verdiğim sipariş hala gelmedi. Kaç gündür bugün dağatıma çıktı teslim edecek deniliyor ama ne gelen nede arayan var. Müşteri hizmetlerini arıyorsun kargonun nerede olduğunu bile söylemiyorlar. Çok ilgisiz ve kalitesiz bir şirket. Bir daha asla ama asla bu Sendeo şirketi ile çalışmam. Birde KOÇ Holding bünyesindeymiş:)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı