Sendeo kargo nasıldır?

2 kez kullandım şimdiye kadar. Bir tanesini 1 haftada falan getirdi. Geçen hafta siparişim sendeo ile gönderildiğinde 3 günde getirdi. Bana göre örneğin yurt içi veya Aras Kargo kadar hızlı değildir.

Anladım hocam bende ilk defa duyuyorum deneyimim güzel olur inşallah.

Tövbe billah bir daha Sendeo kargo ile işim olursa. 5 Haziranda verdiğim sipariş hala gelmedi. Kaç gündür bugün dağatıma çıktı teslim edecek deniliyor ama ne gelen nede arayan var. Müşteri hizmetlerini arıyorsun kargonun nerede olduğunu bile söylemiyorlar. Çok ilgisiz ve kalitesiz bir şirket. Bir daha asla ama asla bu Sendeo şirketi ile çalışmam. Birde KOÇ Holding bünyesindeymiş:)

Pazartesi gece sipariş verdim N11 üzerinden. 2 gün sonra yani çarşamba günü ürün elime geçti. Forumlara Şikayetvar'a falan bakmıştım yorumları pek iyi değildi ama bana kargom gayet hızlı geldi memnun kaldım.

Doğru dürüst kullanıcısı olmamasına rağmen birkaç önce mecburiyetten satın almak zorunda olduğum ürünü, 6 günde falan zar zor teslim edebilmişti. Düşünün yani doğru dürüst iş yükünüz yok, ama hizmetiniz %0000.0! İsmi de zaten pek güven vermiyor, ve yabancı geliyor.

Tavsiye etmem.

Doğru dürüst kullanıcısı olmamasına rağmen birkaç önce mecburiyetten satın almak zorunda olduğum ürünü, 6 günde falan zar zor teslim edebilmişti. Düşünün yani doğru dürüst iş yükünüz yok, ama hizmetiniz %0000.0! İsmi de zaten pek güven vermiyor, ve yabancı geliyor.

Tavsiye etmem.

Hocam geç kaldınız ama sizin dediklerinize katılıyorum.

Cacık bir kargo şirketi. Çalışanlarına kurduğu baskı, donanım ve yazılım yetersizliği, yüksek fiyatlandırma politikası ve gerçekten aptalca anlaşmaları.

Bazı yerlerde 5 liraya anlaşmış köpek gibi kargosunu taşırken normal insana yüzlerce, başka satıcılara 40 lira fatura çıkartan kargo firmasıdır

Yazılımsal cacıklığı apayrı bir konu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı