Instagram Senede bir hesap kapatıyor

mehmetcihan99

Centipat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar selamlar, mutluluklar getirdim içim dolup taşıyor. Para harcadığım, sosyal kanal bile oluşturduğum geçen yıl 10 bin, bugünse 6 binlik hesabım kapandı.

Instagram, yani çatı şirketi Meta olan her servis (ki maalesef WhatsApp kullanmak zorundayız) aşırı dikta edici hâlde. Siz bir değere sahip değilseniz, dekoltelerin, cinsel içeriğin tavan olduğu bu platform Instagram gelip sizi bulabiliyor. Profil fotoğrafımda (erkek/cinsel durum yok) köprücük görünüyor diye, çocuk istismarından, topluluk standartlarından tonla yüzle bahane bulup parasıyla kendi sistemine aboneliğe kayıtlı olduğum, ciddice yürüttüğüm sosyal hesap çöp ediliyor. Klasik, kimlik yükle zart zurt. Açıkçası (3 yan hesabım da kapalı) açılsınlar gidip ben kapatacağım ve hayatımda bir tek YouTube ve TikTok kalmış olacak. Sen önce "influencer" adı altında fetişizmi satan, file çorabından tut 95 beden uçları görünen dekoltelere el at. Ziyan.

Evet hatırlıyorum ayağa kalktı diye olmuştu birinde ve 7 gün yayın yasağı almıştı sanırım sevgilisiyle yapıyordu vs,

Fotoğraftaki'de ben
Kesin technopat'dan da yaptırım yerim öyle bi simulasyondayım artık.

Dosya Ekleri

• newpp.jpg
    newpp.jpg
    80,2 KB · Görüntüleme: 15

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı