Seneye kim şampiyon olur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

starkia

Picopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Seneye süper Lig'de kim şampiyon olur sizce? Ben Fenerbahçe'li olarak şampiyonlukta favori olduğumuzu düşünüyorum. Bugün gelen 4 transfer ve gelecek transferle daha iyi noktaya geleceğimizi düşünüyorum. Bence 20/21 şampiyonu Fenerbahçe olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun zamandır takip etmediğim bir spor dalı, en son Falcao gelmişti sanırım Galatasaray'a. Ondan sonra bıraktım futbolu takip etmeyi. Hala 30+ oyuncuları kadrolarına katmaya devam ediyorlar, kötü de bir oyun oyunuyorlar, üstüne bir de para veriyorlar.

En azından gençler oynasın da bir işe yarasın, hem paranız cebinizde kalır.

Şampiyonluk artık önemli değil, tek hedefler borç kapatmak ama aksine arttırıyorlar.

Tavsiyem Cem Dizdar'ın yorumlarını dinlemeniz, arada denk geliyorum çatır çatır konuşuyor. İyi de konuşuyor.

İlla tahmin istersen tahminim Fenerbahçe.

Johan Cruyff'un bir lafı var ."Zengin bir kulübü neden yenemeyesiniz ki? Ben para dolu bir çantanın gol attığını hiç görmedim."
Fenerbahçe çok para basıyor ve harcama limitlerini korkmadan aşıyor. Yakında Tff'den değil direk FIFA'dan ceza alacaklar gibi. Umarım bu sezon şampiyonlar ligine giderler yoksa seneye ağır cezalar gelecek gibi.

(...) dolayısıyla da Başakşehir. Önceki sezonlarda Galatasaray olsun isterdim ama bu sezon Galatasaray olmasın anadolu takımlarından biri olsun.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı