Seneye kim şampiyon olur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben şahsen erol bulut un gelmesiyle umutlandım.
Aynen öyle. Yeni transferlerimiz bu sezon Novak: 42 maç 10 gol 1 asist, Caner: 37 maç 4 gol 13 asist, Mert Hakan: 37 maç 10 gol 5 asist, Gökhan: 32 maç 4 gol 4 asist. Sosa falan da gelecek diyorlar. Yaşlarına rağmen iyi istatislikleri var, bize katkı sağlarlar. Avrupa'yı bilmem ama süper lig'de favori olur bu kadro.

Aynen öyle. Yeni transferlerimiz bu sezon novak: 42 maç 10 gol 1 asist, Caner: 37 maç 4 gol 13 asist, mert hakan: 37 maç 10 gol 5 asist, Gökhan: 32 maç 4 gol 4 asist. Sosa falan da gelecek diyorlar. Yaşlarına rağmen iyi istatislikleri var, bize katkı sağlarlar. Avrupa'yı bilmem ama süper Lig'de favori olur bu kadro.

Caner'le Gökhan geldi mi?

Seyircisiz oynanmaya devam edilirse Başakşehir %90 şampiyon olur. Ama seyirciler stadyumlara alınmaya başlanırsa GS favori. Hatta bu sezon seyircili oynanmaya devam etseydi GS bırakmazdı şampiyonluğu.

Seyircisiz oynanmaya devam edilirse Başakşehir %90 şampiyon olur. Ama seyirciler stadyumlara alınmaya başlanırsa GS favori. Hatta bu sezon seyircili oynanmaya devam etseydi GS bırakmazdı şampiyonluğu.
Hocam ben şampiyonluğun seyirciyle değil, transferlerle, teknik direktörlükle, yani kısaca tüm takımın başarısıyla olduğu kanaatindeyim.
Hocam ben şampiyonluğun seyirciyle değil, transferlerle, teknik direktörlükle, yani kısaca tüm takımın başarısıyla olduğu kanaatindeyim.
Bu arada seyirci de önemli, takımının maçına kar kış demeden destek vermek için gidenlere saygılarımı sunuyorum.

Caner'le Gökhan geldi mi?
5f2c025b554287241c768f91.jpg
727ba2df38c44fcca44e6a1225586bfa.jpg

Hocam Gökhan Gönül 35, Caner Erkin 31 yaşında. Fenerbahçe yine kötü transfer yapmıştır. Fenerbahçeliler ilginç bir şekilde yine seviniyor.

Hocam Gökhan Gönül 35, Caner Erkin 31 yaşında. Fenerbahçe yine kötü transfer yapmıştır. Fenerbahçeliler ilginç bir şekilde yine seviniyor.

Bu Caner'in performansı.

Adsız.jpg

12.jpg

Bu 35 yaşındaki Gökhan'ın performansı.

Fenerbahçe düşmanlığınız yüzünden objektif düşünme algılarınızı yitirmişsiniz. Süper Lig'de bu sezon sol bek mevkisinde en iyi istatistiği Caner Erkin yapmıştır. Gökhan'da 35 yaşında olmasına rağmen süper Lig'de 30 maçta 4 gol, 4 asist yapmıştır. Bu adamlar ömür boyu alınmadı, 1-2 seneliğine alındı. Sen hala kötü transfer deyip Fenerbahçe düşmanlığı yap hadi.

Bu arada Caner Erkin'i yedek olarak aldık o istatistiğe yapmasına rağmen. Diğer sol bekimiz novak bazı kedilerin forvetinden daha fazla gol attı.

Adsız.jpg

😂 😭

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı