Seneye LGS var, tatili nasıl değerlendirmeliyim?

Çok dert etme. Zaten pek bir şey bırakmamışsın. Ama farklı soru tiplerini görmeyi de ihmal etme.

Okullar başladığında kendini çok kasma, sadece düzenli çalış. Her gün mesela 3 saat çalış sonra istediğini yap ama sadece düzenli çalış

Ben fen lisesinde okuyorum ben dediğim gibi yaptım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana tavsiyem yazın fazla kendi yorma tatilin keyfini çıkar. Çünkü 2. döneme doğru sorulardan bikmaya başlıyorsun. Sana tavsiyem Tonguc'un bu kitabını alıp konuları tekrar etmen olacaktır. Deneme sonucuna göre derslerinin iyi olduğunu düşünüyorum. Kitap ve deneme önerisinde bulunmak gerekirse ders eksiğin olmayacaksa Tonguç almanı pek önermem. Denemelerim zor olsun dersen okyanus yayınları çöz derim. Genel olarak test kitabı olarak hiz, editör, karekök yayınları iyidir.

Sayısalı boşver hocalardan öğrenirsin ama tatil bitene kadar sözeli full halletmiş ol tavsiyem.

Eğer bu netleri zorluk derecesi yüksek hakiki LGS sorularından yapıyorsanız sizi tebrik ederim. Çalışmaya devam, umarım hedeflerinizi tutturursunuz.

Tatilde 1 saat ders çalış 100 soru çöz sonra günlük geri kalanı sana kalsın takıl rahatla arkadaşlarınla gez. 8. sınıf başladığı an PC'ye çok dokunma 4-5 saat ders çalış 1 saat PC ile oyna arada kafan dağılsın.
Kitap oku ve uyu. Bu rutini yaptıkça çok gelişeceksin. Attığın değerlere bakılırsa zaten Full yapmaman ya da 490 civarlarında yapmaman için imkansız bir şey olması gerekiyor. Hadi kolay gelsin.

Ben bu sene LGS'ye gireceğim. Matematikte denklem pratiğin iyi olsun derim. Sonuçların gayet güzel.

Tatilin ilk 3-4 haftası dinlen, oyun oyna, müzik dinle, kitap oku, gez dolaş . Ondan sonrada okullar açılana kadar düzenli olarak test çöz, okulda öğrendiğin konuları tekrarla. 8. sınıfta ise hafta içi oyun oynama, derslerine odaklan. Hafta sonunda da ödevlerini yaptıktan sonra kafana göre takıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…