Seneye LGS var, tatili nasıl değerlendirmeliyim?

Merhaba sevgili arkadaşlar. Ben 7. sınıf öğrencisiyim(Tatilden sonra 8 ’e geçeceğim).Şu an yaz tatilindeyiz ve bu bence değerlendirilmesi gereken bir zaman dilimi. Seneye sınavım var. Bu dönemde deneme çözmek bana daha mantıklı geldi. Şu an Çanta Yayınları’nın denemesini çözüyorum. Genelde yanlış sayım şöyle:
Sözel:
Türkçe: 1 yanlış
Sosyal Bilgiler: Tam
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi: Tam
İngilizce: Tam
Sayısal:
Matematik: 1 yanlış.
Fen: 1 yanlış.
Sizden bana deneme önermenizi istiyorum. Sanırım ilerleyen zamanda İSEM ve Ankara Yayınları’nın da denemesini alacağım. Şimdiden teşekkür ederim.
Sana tavsiyem yazın fazla kendi yorma tatilin keyfini çıkar. Çünkü 2. döneme doğru sorulardan bikmaya başlıyorsun. Sana tavsiyem Tonguc'un bu kitabını alıp konuları tekrar etmen olacaktır. Deneme sonucuna göre derslerinin iyi olduğunu düşünüyorum. Kitap ve deneme önerisinde bulunmak gerekirse ders eksiğin olmayacaksa Tonguç almanı pek önermem. Denemelerim zor olsun dersen okyanus yayınları çöz derim. Genel olarak test kitabı olarak hiz, editör, karekök yayınları iyidir.
 
Eğer bu netleri zorluk derecesi yüksek hakiki LGS sorularından yapıyorsanız sizi tebrik ederim. Çalışmaya devam, umarım hedeflerinizi tutturursunuz.
 
Tatilde 1 saat ders çalış 100 soru çöz sonra günlük geri kalanı sana kalsın takıl rahatla arkadaşlarınla gez. 8. sınıf başladığı an PC'ye çok dokunma 4-5 saat ders çalış 1 saat PC ile oyna arada kafan dağılsın.
Kitap oku ve uyu. Bu rutini yaptıkça çok gelişeceksin. Attığın değerlere bakılırsa zaten Full yapmaman ya da 490 civarlarında yapmaman için imkansız bir şey olması gerekiyor. Hadi kolay gelsin.
 
Tatilin ilk 3-4 haftası dinlen, oyun oyna, müzik dinle, kitap oku, gez dolaş . Ondan sonrada okullar açılana kadar düzenli olarak test çöz, okulda öğrendiğin konuları tekrarla. 8. sınıfta ise hafta içi oyun oynama, derslerine odaklan. Hafta sonunda da ödevlerini yaptıktan sonra kafana göre takıl.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı